MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Merken - Catogorie

Verffabriek Touwen & Co. B.V.

In 1885 begon Verffabriek Touwen & Co. B.V. als pionier in de levering van teer aan binnenvaartschippers en carbolineum aan agrariërs en aannemers. In de daaropvolgende jaren evolueerden we tot een toonaangevende naam in de ontwikkeling en productie van verfproducten, afgestemd op zowel milieueisen als de veranderende behoeften van de markt. Onze producten dragen de trotse merknaam Tenco.

Lees verder

Showingof 71 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 71 item(s)

Meer dan een Eeuw van Innovatie

Met een geschiedenis van meer dan een eeuw hebben we voortdurend geïnnoveerd om hoogwaardige verf- en coatingsproducten te leveren die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Onze reis, van teerleverancier tot marktleider in de verfindustrie, getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.

Milieubewustzijn en Marktgerichtheid

Onze verfproducten zijn niet alleen aangepast aan de strenge milieueisen, maar we blijven ook nauw verbonden met de behoeften van onze klanten en de veranderende markt. Dit heeft ons geholpen om innovatieve en duurzame oplossingen te blijven bieden.

Tenco: Een Merk om op te Vertrouwen

Ons trotse merk, Tenco, staat synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met Tenco-producten weet je dat je investeert in verf van topkwaliteit, ontwikkeld door een bedrijf met een rijke geschiedenis en een duidelijke visie voor de toekomst.

Ontdek meer over onze geschiedenis en onze toewijding aan hoogwaardige verfproducten op Verf en Behangland.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder! U kunt ons bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054 of e-mail naar [email protected].