MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Isolerende Muurverf

 

Isolerende Muurverf van Verf en Behangland

Zeer goed isolerende muurverf voor binnenwanden en plafonds ter voorkoming van diverse type vervuiling. Isoleert nicotinevlekken, koffievlekken, waterkringen, viltstift etc.

Lees verder

Showingof 12 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 12 item(s)

Hoe Isolerende Muurverf te Gebruiken

Het aanbrengen van isolerende muurverf is eenvoudig:

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en vrij van losse deeltjes is. Herstel eventuele scheuren of beschadigingen voordat je begint.
Primer: Breng indien nodig een geschikte primer aan om de ondergrond voor te bereiden en de hechting van de muurverf te verbeteren.
Aanbrengen: Gebruik een verfroller of kwast om de isolerende muurverf gelijkmatig aan te brengen. Volg de aanbevolen droogtijd tussen de lagen.

Bestel Isolerende Muurverf bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland streven we naar kwaliteit en klanttevredenheid. Onze isolerende muurverf is zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste normen te voldoen. Met ons ruime assortiment aan kleuren en afwerkingen vind je altijd een optie die bij je interieur past.

Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.