MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Motip  Spuitbussen Hamerslag

 

Spuitbussen Hamerslaglak kopen bij Verf en Behangland

De Hamerslag effect spuitbussen van Hammerite en Motip zorgen voor een unieke hamerslag textuur op oppervlakken. Deze textuur geeft een decoratieve en beschermende afwerking aan behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof.

Lees verder

Showingof 8 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 8 item(s)

Waarom kiezen voor Spuitbussen Hamerslag?

Met hamerslag effect spuitbussen kun je jouw oppervlakken een unieke uitstraling geven die niet te verkrijgen is met andere soorten verf. Daarnaast bieden deze spuitbussen ook bescherming tegen krassen en stoten. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kunnen worden gebruikt op een breed scala aan oppervlakken.

 

Hoe gebruik je Spuitbussen Hamerslag?

Het gebruik van hamerslag effect spuitbussen is zeer eenvoudig. Begin met het grondig reinigen van het oppervlak dat je wilt verven en zorg ervoor dat het volledig droog is. Schud de spuitbus goed en breng vervolgens de verf aan in dunne lagen. Laat elke laag volledig drogen voordat je een nieuwe laag aanbrengt. Na het aanbrengen van de gewenste hoeveelheid lagen laat je het oppervlak volledig drogen voordat je het weer gaat gebruiken.

 

Bestel nu Hamerslag Spuitbussen bij Verf en Behangland!

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de hamerslaglak spuitbus voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.