MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Sikkens Binnenlakken

Wat is Sikkens Binnenlak?

Als je regelmatig schildert, ken je waarschijnlijk de naam Sikkens wel. Sikkens is een van de topmerken in de verfwereld en zowel professionals als doe-het-zelvers gebruiken producten van dit merk. Hoewel je bekend kunt zijn met de naam Sikkens, kan de term "binnenlak" toch vragen bij je oproepen. Verf, beits en lak worden vaak door elkaar gebruikt, wat tot verwarring kan leiden.

Lees verder

Showingof 11 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 11 item(s)

 

Vooral bij het verven van houten meubels kun je deze termen door elkaar halen. Verf is de overkoepelende term voor verschillende soorten verfproducten. Beits is een ademende beschermlaag die vooral buiten wordt gebruikt, terwijl binnenlak bij uitstek geschikt is voor deuren, kozijnen en ander hout binnenshuis. Sikkens binnenlak combineert eigenschappen die je zoekt als je bijvoorbeeld een deur wilt aflakken, zoals kras- en slijtvastheid, geurloosheid en eenvoudige verwerking.

Is Sikkens Binnenlak geschikt voor jouw project?

Om te bepalen of Sikkens binnenlak geschikt is voor jouw project, is het verstandig om na te gaan wat je precies verwacht van de beschermlaag. Het kan lastig zijn om te kiezen tussen beits, lak of zelfs vernis. Misschien weet je nog welke basislaag op jouw object zit en wil je een vergelijkbare dekking behouden. Het is belangrijk om de voor- en nadelen van de verschillende opties duidelijk te krijgen, zodat je de juiste beslissing kunt nemen voor jouw klus. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, zodat je met vertrouwen aan je schilderproject kunt beginnen.

Assortiment Sikkens Binnenlakken bij Verf en Behangland

Zoals gezegd is Sikkens een autoriteit op het gebied van verf. Sikkens biedt een breed assortiment aan, waardoor er voor elke klus een geschikte lak is. Het kan even tijd kosten om de juiste variant te vinden. Hieronder hebben we drie varianten van Sikkens binnenlak voor je op een rijtje gezet. De verschillen zijn vaak subtiel, maar ze geven je een idee van de mogelijkheden.

  • Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss: extreem krasvaste hoogglanslak op waterbasis, voor hout en kunststof, kras en slijtvast, hoge dekkracht en huidvet bestendig.
  • Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat: matte binnenlak op waterbasis voor verschillende ondergronden, voor hout en kunststof, kras en slijtvast, hoge dekkracht en huidvet bestendig.
  • Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin: zijdeglanslak op waterbasis voor hout en kunststof, kras en slijtvast, hoge dekkracht en huidvet bestendig.

Meer over Sikkens

Sikkens is een familiebedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een autoriteit in de verfindustrie. Met meer dan 300 jaar geschiedenis is Sikkens een begrip geworden. Het bedrijf werd opgericht in 1792 door Wiert Willem Sikkens en is in de loop der eeuwen alleen maar gegroeid. Tegenwoordig maakt Sikkens deel uit van de coatingsdivisie van AkzoNobel en biedt het merk verf van buitengewone kwaliteit.

Deskundig Advies van Verf en Behangland

Ben je van plan om Sikkens binnenlak te gebruiken voor jouw klus? Het is goed mogelijk dat je voorafgaand aan je project nog vragen hebt, waardoor je wellicht niet helemaal zeker van je zaak bent. Bijvoorbeeld vragen als:

  • Hoeveel liter binnenlak heb ik nodig?
  • Heb ik grondverf nodig voor mijn specifieke klus?
  • Hoeveel lagen binnenlak moet ik aanbrengen voor het beste resultaat?
  • Moet ik een kwast of roller gebruiken?
  • Kan ik mijn binnenlak in mijn gewenste kleur laten mengen?

Voor al deze vragen en andere verfgerelateerde vragen kun je terecht bij de specialisten van Verf en Behangland. Bezoek een van onze winkels en spreek een specialist aan. Op die manier kun je de juiste lak aanschaffen en je vragen stellen. Als je van plan bent om verf online te kopen in onze webshop, maar je hebt behoefte aan passend advies, dan is dat ook mogelijk. Stuur ons een e-mail met al je vragen of bel ons even.

Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.