MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Buitenlak

Waarom Buitenlak gebruiken?

Buitenlak is een essentieel onderdeel van elk schilderproject. Het beschermt de buitenkant van je huis tegen weersinvloeden zoals regen, wind en UV-straling. Bovendien geeft het je huis een mooie uitstraling en kan het de waarde van je woning verhogen. Ontdek de beste manier om de buitenkant van jouw huis te beschermen en te verfraaien met hoogwaardige buitenlak. Bij Verf en Behangland bieden we een breed scala aan buitenlakken van topkwaliteit die voldoen aan al jouw eisen.

Lees verder

Showingof 61 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 61 item(s)

Hoogwaardige buitenlak van Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland bieden we alleen hoogwaardige buitenlakken van topmerken zoals Sikkens, Wijzonol en Einza. Onze buitenlakken zijn duurzaam, weerbestendig en bieden uitstekende bescherming tegen alle weersomstandigheden. Wij mengen buitenlak in iedere gewenste kleur (RAL, NCS, Sikkens, Boonstoppel, etc.).

Hoe breng je buitenlak aan?

Het aanbrengen van buitenlak is een klus die je gemakkelijk zelf kunt doen. Het belangrijkste voordat je begint met schilderen dat het het oppervlak ontvet en geschuurd is. Indien nodig slechte delen behandelen met de juiste houtvulmiddelen.

 

Welke kwasten kan je gebruiken voor buitenlakken

Bij het schilderen met buitenak is het gebruik van de juiste kwast essentieel voor een professioneel resultaat.

Voor lakken op terpentine basis kan je zowel kwasten met varkenshaar en hybride synthetische kwasten gebruiken zoals de Goudhaantje 260, Flensburg Serie 4, Flensburg 2020 of de Goudhaantje Futura 280 gebruken.

Voor de meest duurzame lakken zoals de Sikkens XD High Gloss, Sikkens XD Semi-Gloss en de Wijzonol SDT adviseren wij de Flensburg 2020 of de Goudhaantje Futura 280.


Bestel jouw Buitenlak bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland bestel je gemakkelijk en snel jouw buitenlak online. We leveren onze producten binnen 1-2 werkdagen, zodat je snel aan de slag kunt met schilderen. En als je vragen hebt, staan onze deskundige medewerkers altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »