MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Bottom Coat

Bottom Coat voor de beste Bescherming van je Boot

Bottom Coat - Black Bottom is een speciaal ontworpen verf die gebruikt wordt voor het beschermen van de onderkant van je boot tegen schade door water, zout en andere elementen. Het is een duurzame verf die een langdurige bescherming biedt voor je boot en die je in staat stelt om langer te genieten van je vaartuig.

Wil je alles weten over verfsystemen en producten van Epifanes Download dan de brochure!

Lees verder

Showingof 4 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 4 item(s)

Waarom is Bottom Coat verf belangrijk?

Het onderste gedeelte van je boot wordt constant blootgesteld aan water, vuil, en andere elementen die schade kunnen veroorzaken aan de romp. Het is dus belangrijk om je boot te beschermen met een goede verf. Bottom Coat biedt de beste bescherming voor je boot door een waterafstotende laag aan te brengen die de romp beschermt tegen corrosie en andere schadelijke effecten van water.

Bottom Coat kopen bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan bootproducten. Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u het juiste product voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.