MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis Multiprimer Aqua Zwart

Avis Aqua Multi-Primer is een waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie.

Avis
Kies je inhoud:
€54,67 €36,70
€30,33 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 6 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Avis Aqua Multi-Primer is een waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie. Avis Aqua Multi-Primer is zeer makkelijk te verwerken, droogt snel, dekt goed, heeft een goede verffilmvorming en goede roestwerende werking. Avis Aqua Multi-Primer is bestand tegen weersinvloeden, vochtigheid en de gebruikelijke reinigingsmiddelen. Na uitharding overschilderbaar met waterverdunbare alsmede oplosmiddelhoudende 1- en 2-componenten verf.

Als hechtprimer voor zink, verzinkt staal, aluminium, hard PVC en hout. Ook over oude verflagen aan te brengen, mits deze goed zijn aangeschuurd. Als roestwerende primer voor blank en roestig ijzer mits goed hand ontroest of gestraald.

Avis Aqua Multi-Primer is ook in wit leverbaar.

 

De perfecte basis voor jouw schilderproject

Welkom bij Verf en Behangland! Ben je op zoek naar een hoogwaardige primer voor jouw schilderwerk? Zoek niet verder! Onze Avis Multiprimer Aqua Zwart is de ideale basis voor al je schilderprojecten.

 

Waarom kiezen voor Avis Multiprimer Aqua Zwart?

De Avis Multiprimer Aqua Zwart is een watergedragen primer die speciaal is ontworpen voor gebruik op diverse ondergronden, zoals hout, metaal, kunststof en andere materialen. Deze primer heeft vele voordelen, waaronder:

1. Uitstekende hechting: De Avis Multiprimer Aqua Zwart zorgt voor een uitstekende hechting op verschillende ondergronden, waardoor de verf beter blijft zitten en duurzamer is.

2. Sneldrogend: Deze primer droogt snel, wat betekent dat je snel kunt doorgaan met de volgende laag verf. Dit bespaart tijd en zorgt voor een efficiënt schilderproces.

3. Hoge dekkracht: De Avis Multiprimer Aqua Zwart heeft een hoge dekkracht, waardoor je met minder verf meer kunt bedekken. Dit bespaart kosten en zorgt voor een mooi eindresultaat.

4. Duurzaam: Deze primer is duurzaam en beschermt de ondergrond tegen vocht, UV-straling en andere invloeden van buitenaf, waardoor je schilderwerk langer mooi blijft.

 

Toepassingen van Avis Multiprimer Aqua Zwart

De Avis Multiprimer Aqua Zwart is geschikt voor diverse toepassingen, zoals:

1. Binnenshuis: Deze primer kan worden gebruikt op binnenmuren, plafonds, deuren, kozijnen en andere interieurelementen. Het zorgt voor een goede hechting van de verf en een duurzaam resultaat.

2. Buitenshuis: De Avis Multiprimer Aqua Zwart is ook geschikt voor buitentoepassingen, zoals het schilderen van gevels, kozijnen, deuren en andere buitenoppervlakken. Het beschermt tegen weersinvloeden en zorgt voor een langdurige afwerking.

3. Diverse materialen: Deze primer is geschikt voor gebruik op diverse materialen, zoals hout, metaal, kunststof en andere ondergronden. Het zorgt voor een goede hechting en een professioneel resultaat.

 

Gebruiksaanwijzing Avis Multiprimer Aqua Zwart

Het gebruik van de Avis Multiprimer Aqua Zwart is eenvoudig. Volg de onderstaande stappen voor een optimaal resultaat:

1. Zorg voor een schone, vetvrije en droge ondergrond.

2. Roer de primer goed door voor gebruik.

3. Breng aan met een kwast of roller. Verdeel de primer gelijkmatig over de ondergrond in lange, egale stroken of banen zonder druipers of vlekken.

4. Laat de primer volledig drogen volgens de aanbevolen droogtijd op de verpakking. Dit kan variëren afhankelijk van de omgevingsomstandigheden. Zorg ervoor dat de primer volledig droog is voordat je verder gaat met de volgende verflaag.

 

Bestel bij Verf en Behangland

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u het juiste product uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

  • H412
  • P102
  • P501
0 sterren op basis van 0 beoordelingen