MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Voorstrijk en Isoleer

Wat is Voorstrijk en Isoleer?

Voorstrijk en isoleer is een essentieel product als het gaat om het voorbereiden van uw muren voor schilderwerk. Deze speciale verf heeft als doel om de ondergrond te egaliseren, te isoleren en om de hechting van de verf te verbeteren. Dit betekent dat het ervoor zorgt dat de verf of het behang beter op de muur blijft zitten en dat het niet afbladdert.

Lees verder

Showingof 16 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 16 item(s)

Waarom is voorstrijk en isoleer zo belangrijk?

Het gebruik van voorstrijk en isoleer is belangrijk omdat het de levensduur van uw schilderwerk verlengt en u uiteindelijk geld bespaart. Door de ondergrond goed voor te bereiden met voorstrijk en isoleer, voorkomt u dat er vocht, schimmel of andere verontreinigingen in uw muren terechtkomen. Dit zorgt ervoor dat uw schilderwerk niet afbladdert en dat het langer meegaat. Daarnaast zorgt voorstrijk en isoleer ervoor dat uw muren beter hechten. Dit betekent dat de verf of het behang beter op de muur blijft zitten en dat het niet afbladdert. Hierdoor hoeft u minder vaak te schilderen of behangen en bespaart u uiteindelijk geld.

Hoe gebruikt u voorstrijk en isoleer?

Voorstrijk en isoleer is gemakkelijk aan te brengen. U dient eerst de ondergrond goed schoon en droog te maken voordat u begint. Vervolgens brengt u de voorstrijk en isoleer aan met een kwast of roller. Het is belangrijk om de verf goed te laten drogen voordat u begint met schilderen of behangen.

Bekijk ons assortiment Voorstrijk en Isoleer online en Bestel

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de juiste vloerlak voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.