MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Primer voor onder de Waterlijn


Boot Primer voor Onder de Waterlijn

Onder de waterlijn wordt meestal Bottomcoat of Antifouling gebruikt in combinatie met de juiste primer. Verf en behangland heeft hiervoor producten van Epifanes en Tenco.

Lees verder

Showingof 8 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 8 item(s)

Bescherm uw Boot tegen Corrosie en Aangroei

Als trotse eigenaar van een boot wilt u er zeker van zijn dat deze altijd in topconditie verkeert. Daarom is het belangrijk om uw boot te beschermen tegen corrosie en aangroei onder de waterlijn. Een van de beste manieren om dit te doen is door het gebruik van Boot Primer voor onder de waterlijn.

Wat is Boot Primer voor onder de waterlijn?

Boot Primer is een speciaal ontwikkelde primer die u aanbrengt op de onderkant van uw boot, onder de waterlijn. De primer zorgt voor een beschermende laag tussen de romp van uw boot en het zoute zeewater. Hierdoor wordt corrosie voorkomen en krijgt aangroei geen kans om zich aan de romp te hechten

Waarom Boot Primer gebruiken?

Het gebruik van Boot Primer voor onder de waterlijn heeft verschillende voordelen. Zo beschermt het niet alleen uw boot tegen corrosie en aangroei, maar het zorgt ook voor een betere hechting van antifouling. Hierdoor blijft uw boot langer schoon en kunt u langer genieten van uw vaartochtjes.

Hoe Boot Primer aanbrengen?

Het aanbrengen van Boot Primer is niet moeilijk. Eerst moet u de onderkant van uw boot goed schoonmaken en ontvetten. Vervolgens kunt u de primer aanbrengen met een roller of kwast. Het is belangrijk om de primer gelijkmatig aan te brengen en minstens twee lagen aan te brengen voor optimale bescherming.

Boot Primer kopen bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan bootproducten. Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u het juiste product voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »