MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Primer

Boot Primers: De Ideale Bescherming voor uw Boot

De universeel toepasbare boot primers voor diverse ondergronden leveren een uitermate hoge dekking, uitstekende roestwering op staal en goede vullende eigenschappen. Als u een trotse eigenaar bent van een boot, dan weet u hoe belangrijk het is om uw boot goed te onderhouden. Een van de belangrijkste aspecten van het onderhoud van uw boot is het beschermen met een goede primer. Bij Verf en Behangland bieden wij een uitgebreid assortiment aan boot primers die zorgen voor de ideale bescherming van uw boot.

Wil je alles weten over verfsystemen en producten van Epifanes Download dan de brochure!

Lees verder

Showingof 10 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 10 item(s)

Waarom is een boot Primer belangrijk?

Een goede boot primer is van cruciaal belang voor het beschermen van uw boot tegen de elementen en corrosie. Een boot primer zorgt voor een sterke hechting tussen de ondergrond en de verf, waardoor de verf beter blijft zitten en niet loslaat. Daarnaast biedt een boot primer bescherming tegen vocht, roest en andere schadelijke invloeden van buitenaf.


Verschillende Soorten Boot Primers

Bij Verf en Behangland hebben wij een uitgebreid assortiment aan boot primers, waaronder epoxy primers, high build primers en hechtprimers. Epoxy primers zijn uitermate geschikt voor het beschermen van de onderkant van uw boot tegen vocht en corrosie. High build primers zijn perfect voor het egaliseren van de ondergrond en het creëren van een glad oppervlak. Hechtprimers zorgen voor een goede hechting tussen de ondergrond en de verf, waardoor de verf beter blijft zitten.

 

Het aanbrengen van een Boot Primer

Het aanbrengen van een boot primer is relatief eenvoudig en kan worden gedaan met behulp van een roller of kwast. Voordat u de primer aanbrengt, dient de ondergrond goed schoon en vetvrij te zijn. Breng de primer gelijkmatig aan en laat deze goed drogen voordat u verder gaat met de volgende laag. Het aantal lagen dat u moet aanbrengen is afhankelijk van het type primer en de conditie van de ondergrond.

Koop uw Boot Primer bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan boot primers. Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de juiste primer voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.