MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Roeststop

Roeststop: de Beste manier om Roest op je Boot te voorkomen

De Roeststop producten van Verf en Behangland zijn ideaal voor het voorkomen en stoppen van roest. Het is overschilderbaar met alle verven op alkydbasis en waterbasis.

Boot Roeststop is een krachtige primer die speciaal is ontworpen om roest op boten te voorkomen. Verf en Behangland biedt producten van Epifanes, Avis en Owatrol.

Wil je alles weten over verfsystemen en producten van Epifanes Download dan de brochure!

Lees verder

Showingof 5 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 5 item(s)

Hoe werkt Roeststop?

Roeststop bevat actieve ingrediënten die een beschermende laag vormen op het oppervlak van de boot. Deze laag beschermt het metaal tegen corrosie en voorkomt dat roest zich vormt. Het product kan worden gebruikt op alle soorten boten, van kleine pleziervaartuigen tot grote commerciële schepen.

Waarom kiezen voor Roeststop?

Roeststop is zeer duurzaam en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen en snel droog. Hierdoor bespaar je tijd en geld op het onderhoud van je boot.

Hoe gebruik je Roeststop?

Het gebruik van Roeststop is eenvoudig. Zorg ervoor dat het oppervlak van de boot schoon en droog is voordat je het product aanbrengt. Breng vervolgens een dunne laag primer aan met behulp van een kwast of roller. Laat de primer drogen voordat je eventueel een tweede laag aanbrengt.

Bestel nu Roeststop bij Verf en Behangland

Wil je voorkomen dat roest je boot beschadigt? Bestel dan nu Boot Roeststop bij Verf en Behangland. Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u het juiste product voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.