MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Bootlakken Kleur

Is uw het huidige Verfsysteem van uw Boot aan Vervanging toe?

Verf en behangland heeft een uitgebreid assortiment standaard bootlakken van Epifanes en Tenco. Wilt u een specifieke kleur kies dan voor een industrielak van Wijzonol, deze mengen we in alle gewenste kleuren.

Wil je alles weten over verfsystemen en producten van Epifanes Download dan de brochure!

Lees verder

Showingof 12 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 12 item(s)

Waarom is Bootlak belangrijk?

Als u een boot heeft, weet u hoe belangrijk het is om deze goed te onderhouden. Bootlakken biedt bescherming tegen weersinvloeden en zorgt voor een mooie uitstraling van uw boot. Bootlakken beschermt de materialen van uw boot tegen verkleuring, veroudering en aantasting door zout en zonlicht. Met de juiste bootlakken kunt u de levensduur van uw boot verlengen en uw boot er als nieuw laten uitzien.

Bootlakken voor boven de waterlijn

Bij Verf en Behangland hebben we een ruim assortiment bootlakken voor boven de waterlijn. Onze lakken zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over uitstekende eigenschappen. Zo bieden ze bescherming tegen UV-straling, zout water en andere weersinvloeden. Daarnaast zijn onze bootlakken ook nog eens gemakkelijk aan te brengen en te onderhouden.

Welke bootlakken zijn geschikt voor boven de waterlijn?

Bij Verf en Behangland hebben we verschillende soorten bootlakken die geschikt zijn voor boven de waterlijn. Zo hebben we 1-component en 2-component lakken, in verschillende kleuren en glansgraden. Ook hebben we speciale antislip-lakken voor extra veiligheid op het dek. Welke lak het beste bij uw boot past, hangt af van verschillende factoren, zoals de ondergrond en het gewenste resultaat. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bestel nu Bootlakken bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan bootproducten. Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u het juiste product voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.