MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Sikkens Buitenlakken

Laat je kozijnen en deur buitenshuis met Sikkens Buitenlakken Schilderen


Wanneer je buitenshuis gaat verven, zijn er talloze mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Vooraanstaande fabrikanten investeren veel tijd in innovatie en brengen regelmatig nieuwe verfsoorten uit die nog meer kwaliteit leveren en gemakkelijker aan te brengen zijn. Sikkens is een merk waar zowel professionals als enthousiaste doe-het-zelvers tevreden mee schilderen.

Lees verder

Showingof 11 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 11 item(s)

Sikkens heeft een uitgebreid assortiment, waardoor er voor elke klus een geschikte verf beschikbaar is, inclusief lakverf. Als je van plan bent om buiten te gaan schilderen, is het de moeite waard om Sikkens buitenlak te overwegen. Met deze keuze profiteer je van gebruiksgemak en hoogwaardige kwaliteit.

Wat is Sikkens buitenlak precies?

Het zal je niet verbazen dat Sikkens buitenlak bedoeld is voor buitengebruik. Let echter goed op wanneer je lak gaat kopen voor jouw project. Vaak worden de termen 'lak' en 'verf' door elkaar gehaald, terwijl er wel degelijk een verschil bestaat tussen deze twee soorten. Lak is technisch gezien een specifieke soort verf die vaak glanzend is en veel wordt gebruikt voor het schilderen van houten schuttingen, kozijnen en deuren. Lak heeft als ideale eigenschap dat het bestand is tegen het typische Nederlandse klimaat, wat vooral handig is wanneer je bijvoorbeeld je schutting van een nieuwe laklaag wilt voorzien.

Sikkens is zoals eerder gezegd een toonaangevende fabrikant in de verfwereld, wat betekent dat je veel mogelijkheden hebt wanneer je buiten aan de slag gaat. Sikkens besteedt veel tijd aan het ontwikkelen van verschillende soorten lak, waardoor er ongetwijfeld een specifieke lak beschikbaar is voor jouw klus.

Hoe kies je de juiste lak?

Hoe weet je nu welke buitenlak geschikt is voor jouw klus? Deze vraag zal ongetwijfeld door je hoofd spoken wanneer je op het punt staat om je verfblik(ken) af te rekenen. Het belangrijkste advies dat we je kunnen geven, is om rekening te houden met de ondergrond. De ondergrond bepaalt namelijk welke buitenlak van Sikkens geschikt is. Stel dat je nog een oud blik Sikkens lak hebt staan, maar de ondergrond niet helemaal overeenkomt met die specifieke lak. Dan is de verleiding misschien groot om toch met die verf aan de slag te gaan, maar dan loop je een aanzienlijk risico. De lak zal minder goed hechten en de kleur kan snel worden aangetast.

Om je een goed overzicht te geven van de verschillende soorten lak met de bijbehorende details, hebben we hieronder een aantal varianten verzameld. Zo zie je meteen wat een verfmerk zoals Sikkens voor je kan betekenen:

  • Sikkens Rubbol XD High Gloss: Extreem weerbestendige hoogglanslak 10-12 jaar buitenduurzaamheid
  • Sikkens Rubbol SB: Zeer populaire hoogglanslak op terpentinebasis, geschikt voor onderhoudswerkzaamheden. 8-9 jaar buitenduurzaamheid
  • Sikkens Rubbol Satura: Kras- en slijtvaste zijdeglanslak voor binnen en buiten. 5 jaar buitenduurzaamheid
  • Sikkens Rubbol XD Semi Gloss: Extreem weerbestendige hoog zijdeglanzende aflak met 10-12 jaar buitenduurzaamheid

Laat buitenlak op de gewenste kleur mengen

Bij Verf en Behangland is het mogelijk om Sikkens buitenlak in de gewenste kleur te laten mengen. Hiervoor heb je alleen de unieke kleurcode van de gewenste kleur nodig. We willen je er wel op wijzen om goed na te denken voordat je deze stap neemt, omdat op maat gemengde buitenlak niet geretourneerd kan worden.


Advies van Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland vind je niet alleen een uitgebreid assortiment aan verf en accessoires, maar ook veel kennis. We helpen je graag met de voorbereiding van je klus. Als je van plan bent om met Sikkens buitenlak aan de slag te gaan, begrijpen we dat er nog een aantal vragen bij je kunnen opkomen. Bijvoorbeeld:

  • Hoeveel liter Sikkens buitenlak heb ik nodig voor mijn klus?
  • Heb ik grondverf nodig en zo ja, welke?
  • Kan ik het beste een kwast of roller gebruiken?

Voor deze vragen en alle andere vragen met betrekking tot verf, kun je bij Verf en Behangland terecht. Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen met de voorbereiding. Bezoek een van onze filialen en maak gebruik van de expertise van onze specialisten. Als je van plan bent om je buitenlak online te bestellen via de webshop van Verf en Behangland, maar nog advies wilt voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat, is dat ook mogelijk. Neem contact op met onze klantenservice via telefoon of e-mail en stel al je vragen.

 

Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.