MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Verfsystemen voor onder de WaterlijnProducten voor onder de Waterlijn

Onder de waterlijn wordt meestal Bottomcoat of Antifouling gebruikt in combinatie met de juiste primer. Verf en behangland heeft hiervoor producten van Epifanes en Tenco. Wil je alles weten over verfsystemen en producten van Epifanes Download dan de brochure!

Lees verder

Showingof 20 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 20 item(s)

Primer realiseert een algemene hechtlaag voor onder de waterlijn met een conserverende en roestwerende werking.
Antifouling van Epifanes wordt voor optimale bescherming van je onderwaterschip tegen aangroei en is beschikbaar in diverse kleuren.
Bottomcoat is een speciale onderwatercoating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigerpalen en andere objecten die permanent in contact met water staan.

Onderhoud van Antifloulings

Zorg dat het te behandelen onderwaterschip droog is en vrij van aangroei en verontreiniging. Inspecteer het onderwaterschip op eventuele gebreken.

Bestaande, goed hechtende antifoulinglagen met hogedruk reinigen. Eventueel loszittende antifouling en schilfers los schrobben, krabben of schuren. Goed naspoelen met leiding-water en ontvetten met Epifanes 1-C. Spuitverdunning of wasbenzine en bij voorkeur vervolgens opruwen met Scotch-Brite schuurspons.

Antifouling in slechte staat volledig verwijderen en minimaal één laag Epifanes CR Antifouling Primer aanbrengen. Controleer altijd vooraf op de verdraagzaamheid van de nieuwe antifouling op het bestaande systeem. In geval van onverdraagzaamheid, één laag Epifanes CR Antifouling Primer aanbrengen.

De antifouling vooraf enkele minuten goed oproeren. Voor het beste resultaat per seizoen altijd 2 volle lagen aanbrengen. Op delen met meer wrijving, zoals de waterlijn, de boeg en bij het roerblad een extra antifoulinglaag aanbrengen. Verwerking met een kortgeschoren vachtroller of langharige slappe kwast.

 

Bestel nu uw onder de Waterlijn Producten

Bij Verf en Behangland kunt u gemakkelijk online uw bootlakken bestellen. Dankzij onze snelle levering heeft u de lakken snel in huis. Voor advies en informatie kunt kunt u ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054. Mailen kan naar [email protected].