MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Boot Onderhoud

 

Boot onderhoud producten van Topkwaliteit

Verf en Behangland biedt een ruim assortiment boot onderhoud producten van topkwaliteit. Onze producten zijn geschikt voor verschillende soorten boten en jachten en bieden optimale bescherming tegen de elementen. Wij bieden producten van gerenommeerde merken zoals Epifanes en Owatrol

Lees verder

Showingof 30 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 30 item(s)

Verschillende soorten boot onderhoud producten

Cleaners voor het reinigen en onderhouden van uw boot, cleaner en was in één, cleaner voor glans- en kleurherstel, cleaner voor teak en andere houtsoorten en metaal polisch. 
Verdunningen voor het verdunnen van uw bootlakken en het realiseren van een mooi eindresultaat.
Verfafbijt is een veilig en geurarm afbijtmiddel voor het verwijderen van bijna alle soorten één- en tweecomponent coatings, vernissen, antifoulings en epoxyverven.
Onderhoud producten voor het reinigen en onderhouden van uw boot.

 

Tips voor het Onderhoud van uw Boot

Het onderhouden van uw boot is essentieel om de levensduur van uw boot te verlengen. Bij Verf en Behangland geven we u graag tips voor het onderhoud van uw boot. Zo is het belangrijk om regelmatig te controleren op beschadigingen en om uw boot goed schoon te maken.

 

Bekijk ons assortiment online of bezoek onze Winkel

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de juiste onderhoud producten voor uw boot. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.