MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Spuitbussen Metallic lak

Creëer een glanzende uitstraling met MoTip Metallic Lak

De Metallic effect spuitbussen van MotTp bevatten een speciale verf met metallic pigmenten. Deze pigmenten zorgen voor een glanzende uitstraling op oppervlakken, vergelijkbaar met het effect van metaal.

Lees verder

Showingof 14 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 14 item(s)

Waarom kiezen voor MoTip Metallic Effect Spuitbussen?

Met MoTip metallic effect spuitbussen kun je jouw oppervlakken een glanzende, luxe uitstraling geven die niet te verkrijgen is met andere soorten verf. Deze spuitbussen zijn geschikt voor een breed scala aan oppervlakken, waaronder metaal, kunststof en hout. Ze bieden ook bescherming tegen krassen en stoten en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Hoe gebruik je MoTip Metallic Effect Spuitbussen?

Het gebruik van metallic effect spuitbussen is eenvoudig. Begin met het grondig reinigen van het oppervlak dat je wilt verven en zorg ervoor dat het volledig droog is. Schud de spuitbus goed en breng vervolgens de verf aan in dunne lagen. Laat elke laag volledig drogen voordat je een nieuwe laag aanbrengt. Na het aanbrengen van de gewenste hoeveelheid lagen laat je het oppervlak volledig drogen voordat je het weer gaat gebruiken.

Bestel nu Spuitbussen MoTip Metallic Lak bij Verf en Behangland!

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de Metallic Lak voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.