MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis Multiprimer Zwart

Avis Multi-Primer is een aromaat vrije sneldrogende hechtprimer op basis van speciale harsen.

Avis
Kies je inhoud:
€36,04 €29,00
€23,97 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 5 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Avis Multi-Primer is een aromaat vrije sneldrogende hechtprimer op basis van speciale harsen. Avis Multi-Primer heeft uitstekende hechting op ondergronden van uiteenlopende aard met roestwerende eigenschappen.

Avis Multi-Primer is weersbestendig, slag- en stootvast en bestand tegen huishoudelijke reinigingsmiddelen. Avis Multi-Primer heeft een goed dekkend vermogen, goede vuleigenschappen en is zeer snel droog.

Avis Multi-Primer kan al na 4 uur met normale verven overgeschilderd worden. Tevens is Avis Multi-Primer geschikt voor licht vette ondergronden. 

Avis Multi-Primer is zowel binnen als buiten te gebruiken op ijzer, staal, verzinkt staal, zink, aluminium, hout, kunststof, steen, pleisterlagen etc. Avis Multi-Primer is ook toe te passen als voorlak op radiatoren.

 

Avis Multiprimer bij Verf en behangland

Avis Multiprimer is een hoogwaardige primer die perfect is voor het voorbereiden van verschillende oppervlakken voor het aanbrengen van verf. Verkrijgbaar bij Verf en behangland, biedt dit product tal van voordelen die je helpen om het beste resultaat te krijgen bij het schilderen van jouw oppervlakken.

 

Geschikt voor verschillende ondergronden

Avis Multiprimer is geschikt voor verschillende ondergronden, waaronder hout, metaal, kunststof en nog veel meer. Het product zorgt voor een uitstekende hechting van de verf op het oppervlak, waardoor je verzekerd bent van een duurzaam resultaat.

 

Eenvoudig aan te brengen en snel droog

Avis Multiprimer is zeer eenvoudig aan te brengen en droogt snel, waardoor je snel kunt beginnen met het aanbrengen van de verf. De primer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je altijd een optie kunt vinden die bij jouw project past.

 

Bespaar tijd en geld met Avis Multiprimer

Avis Multiprimer bespaart tijd en geld doordat het de voorbereidingstijd voor het schilderen van oppervlakken verkort. De primer zorgt voor een goede hechting van de verf en voorkomt dat er meerdere lagen verf nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Bestel direct online of bezoek onze winkel!

Bij Verf en Behangland kunt u Avis Multiprimer eenvoudig bestellen. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

 • H226
 • H336
 • H412
 • P210
 • P233
 • P312
 • P304
 • P340
 • P403
 • P235
 • P405
0 sterren op basis van 0 beoordelingen