MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Plamuur

Boot Plamuur van Hoge kwaliteit voor een Gladde afwerking

Als trotse bezitter van een boot is het van groot belang om deze goed te onderhouden en regelmatig te voorzien van de juiste producten. Een belangrijk onderdeel van dit onderhoud is het plamuren van de boot, waardoor oneffenheden en beschadigingen worden weggewerkt en de boot weer een gladde afwerking krijgt. Bij Verf en Behangland vindt u een ruim assortiment aan boot plamuur van hoge kwaliteit.

Wil je alles weten over verfsystemen en producten van Epifanes Download dan de brochure!

Lees verder

Showingof 5 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 5 item(s)

Boot Plamuur voor een perfecte afwerking

Onze boot plamuur is speciaal ontwikkeld voor de maritieme sector en is bestand tegen water, zout en UV-straling. Hierdoor blijft uw boot beschermd en behoudt het zijn mooie uitstraling. Onze plamuur is geschikt voor het plamuren van zowel kleine als grote beschadigingen en is makkelijk te verwerken.

 

Verschillende soorten Boot Plamuur

Bij Verf en Behangland bieden we verschillende soorten boot plamuur aan, zoals epoxy plamuur en polyester plamuur. Beide soorten hebben hun eigen specifieke eigenschappen en voordelen. Zo is epoxy plamuur zeer geschikt voor onder de waterlijn en heeft polyester plamuur een snelle droogtijd. Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste boot plamuur voor uw specifieke toepassing.

 

Bestel uw Boot Plamuur eenvoudig bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland kunt u eenvoudig en snel uw boot plamuur online bestellen. We bieden een ruim assortiment aan producten van verschillende topmerken en leveren snel bij u thuis. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Mail naar [email protected], bel ons op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.