MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Plamuur en Primer voor uw Boot

 

Bootplamuur en -primer: De Ideale Start voor een Perfecte Afwerking

Als watersportliefhebber wil je natuurlijk dat je boot er altijd goed uitziet en goed onderhouden is. Daarom biedt Verf en Behangland een ruim assortiment aan boot plamuur en primer van topkwaliteit.

Wil je alles weten over verfsystemen en producten van Epifanes Download dan de brochure!

Lees verder

Showingof 30 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 30 item(s)

Boot plamuur voor het wegwerken van oneffenheden

Boot plamuur is een materiaal dat wordt gebruikt om kleine oneffenheden, beschadigingen en krassen op de romp van je boot weg te werken. Om te plamuren op boten van polyester, epoxy, hout, staal of aluminium is het belangrijk de boot eerst schoon te maken, kaal te maken en op te schuren. Het plamuur kan eenvoudig worden aangebracht met een plamuurmes en na droging worden geschuurd tot een glad oppervlak. Na het gebruik van de boot plamuur is de boot klaar voor de volgende laag primer of verf.

Primer voor een goede hechting

Primer is een basislaag die wordt aangebracht voordat je de uiteindelijke verflaag aanbrengt. De primer zorgt voor een goede hechting van de verf en beschermt het oppervlak van de boot tegen roest en corrosie. Het is belangrijk om de primer goed te laten drogen voordat je de volgende laag verf aanbrengt. Primer kan worden aangebracht met een kwast of een roller.

Gebruik van Roeststop producten

Boten worden blootgesteld aan zware omstandigheden, zoals zout water, zonlicht en luchtvochtigheid. Dit maakt boten extra vatbaar voor roestvorming. Daarom is het belangrijk om roeststop producten te gebruiken om de romp van de boot te beschermen. Roeststop producten vormen een beschermende laag op het metaal, die voorkomt dat vocht en zuurstof het metaal kunnen bereiken. Hierdoor wordt de kans op roestvorming sterk verminderd.

Boot reparaties met West System

West System biedt hoogwaardige epoxy- en vezelversterkingsproducten die geschikt zijn voor verschillende het repareren en bouwen van boten. Epoxy Resin producten worden gebruikt voor het lijmen, afdichten en coaten van verschillende materialen, zoals hout, metaal en kunststof. De harders worden gebruikt om de hars uit te harden en zorgen voor een sterke en duurzame hechting.

Bestel eenvoudig online uw Plamuur en Primer

Bij Verf en Behangland bestel je eenvoudig en snel jouw favoriete boot plamuur en primer online. Wij leveren direct uit voorraad, zodat je nooit lang hoeft te wachten op jouw bestelling. Heb je vragen over onze boot plamuur en primer of wil je graag meer informatie? Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.