MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Veba Japanse Plamuurset 4-delig

Deze VEBA japanspachtel-set bestaat uit 4 messen met bladbreedtes 5 cm, 8 cm, 10 cm en 12 cm, en hebben een kunststof handvat. De plamuurmessen hebben een midden klasse kwaliteit en zijn geschikt voor het vullen van oneffenheden in muren en hout.

€3,28 €2,75
€2,27 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 9 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


VEBA Japanse Plamuurset 4-delig bij Verf en Behangland: Perfecte Set voor Precisiewerk

Op zoek naar een set plamuurmessen voor precisiewerk? De VEBA Japanspachtel-set met 4 messen is precies wat je nodig hebt. Deze set biedt veelzijdigheid en precisie voor al uw plamuurklussen.


Specificaties

Middenklasse Kwaliteit: Ideaal voor het vullen van oneffenheden in muren en hout.
Bladbreedtes: Bestaande uit vier messen met bladbreedtes van 5 cm, 8 cm, 10 cm en 12 cm, perfect voor diverse plamuurklussen.
Oplosmiddelbestendige Handvatten: Voorzien van kunststof handvatten die bestand zijn tegen oplosmiddelen.
Hoogwaardige Stalen Bladen: De messen zijn uitgerust met flexibele en duurzame stalen bladen.


Gebruikswijze

Flexibele Bladen: De messen hebben zeer flexibele bladen, ideaal voor precisiewerk.
Veelzijdig Handgereedschap: Geschikt voor het aanbrengen van verschillende vulmaterialen.
Diverse Toepassingen: Dankzij de verschillende bladbreedtes is de set geschikt voor zowel detailwerk als grotere vlakken.
Aanbevolen Werkwijze: Voor het aanbrengen van plamuur is het aan te raden twee messen te gebruiken: één voor het aanbrengen en de ander om het plamuur op te leggen. Dit zorgt ervoor dat het product in beweging blijft en minder snel uitdroogt.


Bestel Nu VEBA Japanse Plamuurset 4-delig bij Verf en Behangland

Kies voor de veelzijdigheid en precisie van de VEBA Japanse Plamuurset 4-delig. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en maak uw plamuurklussen eenvoudiger en efficiënter. Deze set is ideaal voor zowel detailwerk als grotere oppervlakken, en biedt duurzame prestaties voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen