MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Trae Lyx Naturel Ultra-Mat

Trae Lyx Naturel is de ideale oplossing voor houtliefhebbers. Deze parketlak van Trae Lyx beschermt onzichtbaar uw houten vloer of parket maar is zeer goed bestand tegen krassen, slijten en schoonmaakmiddelen.

Trae Lyx
Kies je inhoud:
€66,46 €36,40
€30,08 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 16 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Trae Lyx Naturel Ultra-Mat: Onzichtbare Bescherming met Natuurlijke Charisma bij Verf en Behangland

Ontdek de magie van Trae Lyx Naturel Ultra-Mat bij Verf en Behangland, dé revolutie in parketlak. Deze innovatieve lak is ontworpen voor liefhebbers van hout, die de natuurlijke schoonheid van hun houten vloeren willen behouden, terwijl ze genieten van de voordelen van duurzame bescherming.

Productomschrijving

Trae Lyx Naturel is een ultra matte, 2-componenten lak van hoogstaande kwaliteit. Deze lak is perfect voor het beschermen van houtwerk, waarbij je de natuurlijke kleur van het hout wilt behouden. Denk aan vloeren, tafels, of meubels die je wilt beschermen tegen krassen en chemicaliën. Dankzij de ultra matte uitstraling behoudt je houtwerk zijn onbewerkte look, terwijl het eigenlijk extreem goed beschermd is.


Kenmerken:

Geschikt voor Diverse Houtsoorten: Trae Lyx Naturel is bijzonder geschikt voor eiken, teak en verschillende andere houtsoorten. Let op: op donkere houtsoorten kan deze lak een witte waas achterlaten, daarom wordt Trae Lyx Naturel Extreme aanbevolen voor donkere houtsoorten.
Niet Vergelend: Deze lak vergeelt niet, wat betekent dat de kleur van je houtwerk mooi blijft.
Slijt-, Kras- en Stootvast: Na behandeling met Trae Lyx Naturel kan je vloer wel tegen een stootje. Deze lak biedt uitstekende bescherming tegen slijtage en is geschikt voor allerlei soorten parket- en plankenvloeren, in woonruimten, winkels, restaurants en meer.

Hoeveel Liter Heb Je Nodig?

Het gemiddelde verbruik is 11 m² per liter voor één laag. Voor een kras- en slijtvast resultaat dien je minimaal drie lagen aan te brengen. Bereken dus nauwkeurig hoeveel vierkante meters je wilt schilderen en vermenigvuldig dit met het aantal lagen. Trae Lyx Naturel is beschikbaar in verschillende hoeveelheden:

  • 0,25 liter = ca. 2,75 m²
  • 0,75 liter = ca. 8,25 m²
  • 2,5 liter = 27,5 m²
  • 5 liter = 55 m²
  • 10 liter = 110 m²

Gebruik de Juiste Grondlak

In sommige gevallen is het nodig om eerst een grondlak aan te brengen voordat je Trae Lyx Naturel aanbrengt. Voor tropische hardhoutsoorten, eiken- en beukenhout (vaak gebruikt voor meubels) is Trae Lyx Naturel Grondlak de juiste keuze. Zorg ervoor dat je deze grondlak alleen aanbrengt op kaal hout, niet op hout dat al is behandeld met Trae Lyx Naturel.

Let op! De grondlak kan alleen worden aangebracht op kaal hout. Zit er al een laag Trae Lyx Naturel op, dan moet je geen grondlak gebruiken. Na aanbrengen van de grondlak niet schuren, pas na de 1e laag van de Trae Lyx naturel.

De Juiste Roller voor Trae Lyx Naturel

Voor het aanbrengen van Trae Lyx Naturel kun je het beste een roller gebruiken. Trae Lyx adviseert een microvezel roller met een poolhoogte van 7-9 mm. De Anza Antex Lakroller, een professionele microvezelroller met een poolhoogte van 8 mm, is ideaal voor een perfect resultaat. Belangrijk: Gebruik voor elke laag een nieuwe roller, omdat de 2 componenten snel hard worden en de roller aantasten.

Haal Natuurlijke Elegantie in Huis met Trae Lyx Naturel Ultra Mat bij Verf en Behangland

Kies voor Trae Lyx Naturel Ultra Mat en geniet van de natuurlijke elegantie en duurzaamheid van uw houten vloer. Bezoek Verf en Behangland voor deze en andere hoogwaardige houtafwerkingsproducten, en geef uw interieur een authentieke en stijlvolle touch.

Deskundig Advies: Ons team helpt u graag bij het vinden van de beste lakoplossing voor uw houten vloeren.
Breed Assortiment: Ontdek een uitgebreid assortiment aan Trae Lyx producten voor elke houten vloerbehoefte.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen