MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Noordwand Assorti 68775

Assorti 2022-2024 is een van de collecties van Noordwand waarmee u een prachtig einresultaat realiseert. De verschillende structuren. effecten en printen in rustige kleuren creëren een perfecte sfeer voor uw huis.

Noordwand
€34,95 €27,90
€23,06 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Niet op voorraad Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Noordwand Assorti Behang: Stijlvolle Diversiteit bij Verf en Behangland

Ontdek het uitgebreide assortiment van Noordwand Assorti Behang bij Verf en Behangland, de ultieme bestemming voor iedereen die op zoek is naar diverse en stijlvolle behangopties. Met Noordwand Assorti Behang kunt u uw interieur opfrissen en personaliseren met een scala aan prachtige ontwerpen en patronen.

Productomschrijving

Noordwand Assorti Behang biedt een brede selectie behangrollen met diverse patronen en stijlen om aan al uw decoratiebehoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een tijdloos klassiek ontwerp, een moderne en trendy uitstraling, of iets daartussenin, u vindt zeker het perfecte behang in ons assortiment.


Kenmerken

Diverse Patronen: Noordwand Assorti Behang biedt een scala aan patronen, van bloemmotieven en strepen tot geometrische ontwerpen en meer.
Hoogwaardige Kwaliteit: Het behang is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt duurzaamheid en langdurige schoonheid.
Eenvoudig Aan te Brengen: Met de juiste voorbereiding en gereedschappen is dit behang gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.


Voordelen van Noordwand Assorti Behang

Creatieve Vrijheid: Personaliseer uw interieur en geef uw ruimte een unieke uitstraling met de vele ontwerpmogelijkheden.
Kwaliteit en Duurzaamheid: Noordwand staat bekend om zijn hoogwaardige behangproducten die lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijkse slijtage.
Stijlvolle Decoratie: Transformeer uw kamers met stijlvol behang dat een verfijnde en elegante uitstraling toevoegt aan elk interieur.

 

Productspecificaties

Afmetingen: 10m lang en 53cm breed
Materiaal: Vliesbehang, gemakkelijk aan te brengen en duurzaam.
Patroonherhaling: Geen
Lijmadvies: Aanbevolen lijmen zijn Bison (pakje) of Noordwand Lijm (Kant en Klaar Lijm)

Levertijden

Uit Voorraad winkel: Vandaag voor 15.45 uur besteld is vandaag verzonden!
Geen voorraad winkel: Bestelling wordt rechtstreeks aan u verzonden via de leverancier, levertijd 1-3 werkdagen.


Breng Stijl en Persoonlijkheid in uw Ruimte

Kies voor Noordwand Assorti Behang en geef uw ruimte een persoonlijke touch met stijlvolle en diverse behangopties. Bezoek Verf en Behangland om ons uitgebreide assortiment Noordwand behang te ontdekken en uw decoratieproject tot leven te brengen.

Deskundig Advies: Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste behang voor uw specifieke behoeften.
Ruime Keuze: Verken ons uitgebreide assortiment Noordwand behangrollen en vind de perfecte stijl voor uw interieur.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen