MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Flügger Exterior 01 Wood Tex Impregneer

Deze kleurloze priming-olie dringt diep door in het hout, biedt uitstekende hechting en voorkomt vochtabsorptie.

Flügger
Kies je inhoud:
€32,85 €24,50
€20,25 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 6 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Flügger Exterior 01 Wood Tex Impregneer bij Verf en Behangland: Bescherming en Duurzaamheid voor Buitenhout

Bij Verf en Behangland stellen we graag Flügger Exterior 01 Wood Tex Impregneer aan u voor. Deze kleurloze priming-olie dringt diep door in het hout, biedt uitstekende hechting en voorkomt vochtabsorptie. Bovendien voorkomt het de vorming van schimmel en meeldauw, wat essentieel is voor een langdurige bescherming van uw buitenhout.


Producteigenschappen

Diepe Penetratie en Hechting: Trekt diep in het houtoppervlak voor optimale hechting.
Bescherming tegen Vochtabsorptie: Voorkomt dat het hout vocht opneemt, wat de duurzaamheid verlengt.
Schimmel- en Meeldauwbestendig: Remt de groei van schimmel en meeldauw op het oppervlak na de behandeling.
Gemakkelijk aan te Brengen en Snel Drogend: Maakt het aanbrengen eenvoudig en zorgt voor snelle droging.


Gebruik van het Product

Flügger Exterior 01 Wood Tex Impregneer is ideaal voor het gronden van onbehandeld of ruw hout, inclusief geperst of vacuümbehandeld hout. Het houtoppervlak moet schoon, droog, stevig en geschikt zijn voor schilderwerk. Voor een optimaal resultaat dient het vochtgehalte in het hout binnen de vereiste grenzen te liggen.


Toepassing

Het product kan worden aangebracht met een kwast of roller. Bij gebruik van een roller of spuitpistool, wordt aanbevolen om het nadien te borstelen. Verwijder overtollige Impregneer en vermijd condensvorming tijdens het aanbrengen. Test altijd de hechting en resultaten voordat u het product op grote schaal gebruikt.


Verwacht Resultaat

Na het aanbrengen geeft Flügger Exterior 01 Wood Tex Impregneer een kleurloze en niet-absorberende afwerking. Het oppervlak kan direct na het drogen verder worden afgewerkt. Onbeschermde blootstelling aan vocht, water en zonlicht kan de effectiviteit van de Impregneer verminderen.

Ideaal als impregneer voor onbehandeld hout en te gebruiken als impregneer onder de Flügger Exterior 04 Wood Tex Black - Houtcoat Zwart , Flügger Exterior 04 Wood Tex Dekkend en de Flügger Exterior 03 Wood Tex Transparant .

Ontdek de beschermende kracht van Flügger Exterior 01 Wood Tex Impregneer

Met zijn diepe penetratie, uitstekende hechting en schimmelwerende eigenschappen biedt dit product de perfecte basis voor een duurzame en mooie afwerking van uw houten oppervlakken. Bestel nu bij Verf en Behangland en geef uw buitenhout de bescherming en duurzaamheid die het verdient.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen