MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Bokkepoot met Houten Steel

Bokkenpoot gevuld met wit varkenshaar, gevulcaniseerd, aan de steel geschroefd. Ongelakt, lange houten steel. Geschikt voor bijvoorbeeld teer werkzaamheden.

Kies je inhoud:
€4,05 €3,65
€3,02 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 23 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Veba Bokkepoot met Houten Steel: Perfect voor Precisiewerk

De Veba Bokkepoot met Houten Steel is een veelzijdig gereedschap dat ideaal is voor precisiewerk, zoals het aanbrengen van verf en coatings. Met een keuze uit vier verschillende kopmaten (30 mm, 35 mm, 40 mm en 50 mm) biedt deze bokkepoot de juiste optie voor diverse toepassingen.

Kenmerken van de Veba Bokkepoot:

Wit Varkenshaar: De bokkepoot is gevuld met wit varkenshaar, wat zorgt voor een gelijkmatige en precieze applicatie van verf en coatings.
Gevulcaniseerd en Aan de Steel Geschroefd: De haren zijn gevulcaniseerd en stevig aan de steel geschroefd, waardoor ze goed op hun plaats blijven tijdens gebruik.
Ongelakte, Lange Houten Steel: De bokkepoot heeft een ongelakte, lange houten steel die comfortabel in de hand ligt en zorgt voor een goede grip tijdens het werken.
Geschikt voor Teer Werkzaamheden: Door zijn precisie en veelzijdigheid is de Veba Bokkepoot ideaal voor een breed scala aan toepassingen, waaronder teer werkzaamheden.


Toepassingen:

De Veba Bokkepoot met Houten Steel is geschikt voor diverse toepassingen, waaronder:

  • Het aanbrengen van verf en coatings op moeilijk bereikbare plaatsen.
  • Fijn schilderwerk en precisiewerk.
  • Teer werkzaamheden en andere specifieke verfklussen.

Waarom kiezen voor de Veba Bokkepoot met Houten Steel?

Precisie en Veelzijdigheid: Met verschillende kopmaten om uit te kiezen, biedt deze bokkepoot precisie en veelzijdigheid voor verschillende verfklussen.
Duurzaamheid: De gevulcaniseerde haren en stevige constructie zorgen voor een langdurig gebruik van dit gereedschap.
Comfortabel in Gebruik: De ongelakte, lange houten steel ligt comfortabel in de hand en zorgt voor een goede grip tijdens het werken.


Kies voor de Veba Bokkepoot met Houten Steel voor nauwkeurig en efficiënt schilderwerk. Met zijn precisie en duurzaamheid is dit gereedschap een onmisbaar onderdeel van uw verfuitrusting.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen