MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Tiny Tots G45154

Maak van de kinderkamer een wonderland met Tiny Tots Kinderkamer Behang van Verf en Behangland

Noordwand
€26,50 €12,95
€10,70 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 12 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Tiny Tots Kinderkamer Behang: Breng Fantasie tot Leven bij Verf en Behangland

Maak van de kinderkamer een wonderland met Tiny Tots Kinderkamer Behang van Verf en Behangland. Ons assortiment van Tiny Tots behang is speciaal ontworpen om de verbeelding van kinderen te prikkelen en hun ruimtes te transformeren tot een plek vol avontuur en plezier.

Waarom Kiezen voor Tiny Tots Kinderkamer Behang?

Tiny Tots behang is meer dan alleen decoratie; het is een springplank voor de creativiteit en ontwikkeling van uw kind. Ontdek de unieke voordelen:

Vrolijke en Kleurrijke Ontwerpen: Van levendige patronen tot speelse karakters, ons behang is perfect om een stimulerende omgeving te creëren.
Kindvriendelijk en Veilig: Gemaakt met aandacht voor veiligheid en duurzaamheid, zodat ouders gerust kunnen zijn.
Hoogwaardige Kwaliteit: Duurzaam en gemaakt om de energie van spelende kinderen te weerstaan.
Eenvoudig Aan te Brengen: Ons behang is ontworpen voor eenvoudige applicatie, waardoor het vernieuwen van een kinderkamer een fluitje van een cent is.

Perfect voor Elke Kinderkamer

Of uw kind nu droomt van sprookjeskastelen, ruimteavonturen of een dierenrijk, Tiny Tots behang heeft een thema dat bij elk kind past. Maak een keuze uit een reeks ontwerpen die elke kinderkamer kunnen omtoveren tot een speciale plek.

 

Technische informatie

Afmetingen: 10m lang x 53cm breed
Patroon: 53cm
Kwaliteit: papierbehang


Verkrijgbaar bij Verf en Behangland

Ontdek de magie van Tiny Tots Kinderkamer Behang bij Verf en Behangland. Bezoek ons voor een uitgebreide collectie, professioneel advies en alles wat u nodig heeft om de perfecte kinderkamer te creëren. Kies voor kwaliteit en stijl met Tiny Tots en geef uw kinderen een ruimte waar ze kunnen dromen en groeien.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen