MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Sikkens Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean Mat

De Sikkens Alpha Rezisto - Easy Clean Muurverf is een zeer matte, vlekafstotende en zeer makkelijk reinigbare muurverf voor binnen.

Sikkens
Kies je inhoud:
€307,35 €205,31
€169,68 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 3 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean: Innovatieve en Makkelijk Reinigbare Muurverf bij Verf en Behangland

Ontdek de geavanceerde Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean Muurverf, de opvolger van Sikkens Alpha Rezisto Mat, nu beschikbaar bij Verf en Behangland. Deze muurverf is niet alleen uitzonderlijk mat en vlekafstotend, maar ook zeer eenvoudig te reinigen, waardoor het een ideale keuze is voor alle binnenruimtes die schoon en mooi moeten blijven.

Uitzonderlijke Eigenschappen van Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean blinkt uit met zijn indrukwekkende kenmerken:


Zeer Matte Afwerking:
Zorgt voor een stijlvol en eigentijds uiterlijk in elke ruimte.
Ultieme Vlekafstotendheid: Ideaal voor ruimtes die regelmatig gereinigd moeten worden zoals horecagelegenheden, ziekenhuizen, scholen en drukbezochte woonruimtes.
Eenvoudig te Reinigen: Vet, vuil, vloeistoffen en vlekken kunnen de verflaag niet binnendringen, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is.
Geschikt voor Diverse Ondergronden: Ideaal voor schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen.
Milieuvriendelijk en Gezond: Beschikt over het EU Ecolabel en Indoor Air Quality A+ certificering, wat bijdraagt aan een duurzamere en gezondere leefomgeving.

Innovatieve Stainshield Technology

De geavanceerde Stainshield Technology in Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean verzekert dat vlekken niet in de muur trekken, waardoor de verflaag altijd zijn onberispelijke uitstraling behoudt.

Verkrijgbaar bij Verf en Behangland

Kies voor Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean bij Verf en Behangland voor uw schilderprojecten binnenshuis. Profiteer van onze uitgebreide expertise, concurrerende prijzen en een breed assortiment aan kwaliteitsverfproducten.

  • P102
  • P101
  • P262
  • P312
  • P501
18-02-2024 18:46

Ik heb een gele kleur uitgekozen, nu 2 lagen aangebracht, zie nog veel strepen. Ik saus de muur nog een derde keer

05-01-2024 21:17

Zeer diep matte en mooi vloeiende verf

23-11-2023 18:50

Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat.... het werk blijft hetzelfde.;-)))

26-12-2022 00:30

Werkt oke.

4.25 sterren op basis van 4 beoordelingen