MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Sanders & Sanders Trends & More Behang nr. 935242

De behang collectie Sanders & Sanders Trends & More biedt een uitgebreide selectie van moderne en trendy behang designs die een verfrissende update geven aan elke kamer.

Sanders&Sanders
€26,95 €13,50
€11,16 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 9 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Ontdek de Sanders & Sanders Trends & More Behangcollectie bij Verf en Behangland

Verfraai uw ruimtes met de stijlvolle en eigentijdse Sanders & Sanders Trends & More behangcollectie, verkrijgbaar bij Verf en Behangland. Deze collectie is een symbool van moderne elegantie en innovatief design, perfect voor het toevoegen van een uniek karakter aan elke kamer.

Eigentijdse Stijl en Innovatie

Sanders & Sanders Trends & More biedt een breed scala aan ontwerpen die perfect aansluiten bij de laatste interieurtrends:

Diverse Designs: Van abstracte patronen tot natuurlijke texturen, elke rol behang in deze collectie is een kunstwerk op zich.
Hoogwaardige Kwaliteit: Gefabriceerd met superieure materialen voor een lange levensduur en een luxueuze uitstraling.
Trendsettend en Stijlvol: Deze collectie is ontworpen voor de designbewuste consument die zijn persoonlijke stijl wil weerspiegelen in zijn interieur.

Perfect voor Elk Interieur

De Sanders & Sanders Trends & More collectie is veelzijdig genoeg om aan te sluiten bij verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek. Of u nu uw woonkamer, kinderkamer, slaapkamer of kantoorruimte wilt opfrissen, deze collectie biedt voor ieder wat wils.

Gemakkelijk en Duurzaam

Naast stijlvol is deze behangcollectie ook praktisch:

Eenvoudig te behangen: Ontworpen voor een soepele en gemakkelijke applicatie.
Duurzaam en Slijtvast: Bestand tegen de eisen van het dagelijks leven, waardoor het een ideale keuze is voor zowel residentiële als commerciële ruimtes.

Technische Informatie

  • Afmetingen 10m lang en 53cm breed
  • Vliesbehang
  • Patroon: 53 cm
  • Lijmadvies Bison (pakje) of Noordwand Lijm (Kant en Klaar Lijm)

Verkrijgbaar bij Verf en Behangland

Verken de Sanders & Sanders Trends & More collectie bij Verf en Behangland en transformeer uw ruimtes met stijl en klasse. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van het perfecte behang voor uw project. Kies voor kwaliteit, esthetiek en duurzaamheid met Sanders & Sanders.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen