MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Noordwand TopChic 68611 *

De collectie TopChic van Noordwand bestaat uit een grote diversiteit behang met moderne en klassieke prints in mooie, elegante kleuren. De verschillende streperige, linnen, stucverf en houtnerf structuren creëren een perfecte sfeer voor uw huis.

Noordwand
€34,95 €22,50
€18,60 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 5 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Noordwand Topchic behang Behangcollectie: Eigentijdse motieven tot tijdloze Klassiekers

Stap binnen in de wereld van verfijning en stijl met Noordwand Topchic behang, verkrijgbaar bij Verf en Behangland. De TopChic collectie van Noordwand biedt een uitgebreid scala aan behangpatronen, van eigentijdse motieven tot tijdloze klassiekers, allemaal doordrenkt met prachtige, elegante kleuren.

Waarom kiezen voor Noordwand Topchic behang?

Moderne en klassieke prints: Ontdek een diverse selectie van behangontwerpen die zowel moderne trends als tijdloze stijl omarmen.
Prachtige kleuren: Laat je ruimte stralen met onze verzameling elegante kleuren, perfect voor het creëren van een verfijnde sfeer.
Hoogwaardige kwaliteit: Noordwand staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige behang, dat zorgt voor een duurzame en luxueuze uitstraling in elke ruimte.
Veelzijdigheid: Of je nu een opvallend statement wilt maken of een subtiele achtergrond verkiest, de TopChic collectie biedt voor elk interieur en smaak wat wils.

 

Productspecificaties

Afmetingen: 10m lang en 53cm breed
Materiaal: Vliesbehang, gemakkelijk aan te brengen en duurzaam.
Patroonherhaling:
Lijmadvies: Aanbevolen lijmen zijn Bison (pakje) of Noordwand Lijm (Kant en Klaar Lijm)

Levertijden:

Uit Voorraad winkel: Vandaag voor 15.45 uur besteld is vandaag verzonden!
Geen voorraad winkel: Bestelling wordt rechtstreeks aan u verzonden via de leverancier, levertijd 1-3 werkdagen.

Kies voor Noordwand Noordwand TopChic behang bij Verf en Behangland

Breng jouw interieur tot leven met Noordwand Topchic behang. Verken nu onze uitgebreide collectie en geef jouw ruimte de verfijnde touch die het verdient.

 
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen