MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Marburg Kumano 34596

De Marburg Kumano-behangcollectie is geïnspireerd op de serene schoonheid van de natuurlijke wereld.

Noordwand
€49,95 €39,96
€33,02 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Niet op voorraad Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Marburg Kumano Behangcollectie: Een Toonbeeld van Natuurlijke Elegance bij Verf en Behangland

Ontdek de charmante Marbug Kumano Collectie, nu beschikbaar bij Verf en Behangland. Aangeboden door Noordwand, belichaamt deze collectie de essentie van vakmanschap en verfijning, en brengt een unieke stijl en klasse in elk interieur.

Geïnspireerd door de Sereniteit van de Natuur

De Marbug Kumano Collectie vindt haar inspiratie in de serene en ongerepte schoonheid van de natuur. Elk ontwerp is met zorg gekozen om een sfeer van rust en verfijning te creëren, perfect in balans met de hedendaagse interieurtrends.

Diversiteit in Design

Van subtiele texturen tot betoverende bloemenpatronen en moderne geometrische motieven, de Kumano Collectie biedt een rijke variatie voor elke smaak. Elk behang in deze collectie draagt bij aan een verhaal van elegantie en tijdloze stijl.

Productspecificaties

Afmetingen: 2.70x1.59m
Materiaal: Hoogwaardig vliesbehang voor een eenvoudige en snelle applicatie.
Lijmadvies: Voor optimaal resultaat gebruik Bison (pakje)of Noordwand Lijm (Kant en Klaar Lijm).

 

Verkrijgbaar bij Verf en Behangland

Verfraai uw ruimtes met de Marbug Kumano Behangcollectie van Verf en Behangland. Bezoek ons voor deze exclusieve collectie en meer, en profiteer van onze uitgebreide expertise en een ruim assortiment aan behangopties.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen