MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Flügger Exterior 03 Wood Tex Transparant Zwart

Flügger Wood Tex is een reeks waterhoudende producten voor buitenhout. Ze geven het hout een zeer weerbestendig oppervlak met maximale duurzaamheid, glans en kleurstabiliteit.

Flügger
Kies je inhoud:
€44,04 €36,70
€30,33 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 6 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Flügger Exterior 03 Wood Tex Transparant Zwart bij Verf en Behangland: Duurzame Bescherming en Natuurlijke Schoonheid voor Buitenhout

Bij Verf en Behangland bieden we met trots Flügger Exterior 03 Wood Tex Transparant aan, een halfmatte transparante houtbescherming die de natuurlijke houtstructuur laat zien en tegelijkertijd schimmelvorming en -groei aan het oppervlak voorkomt. Deze waterhoudende formule is onderdeel van de Flügger Wood Tex serie, die buitengewoon weerbestendige oppervlakken biedt met maximale duurzaamheid, glans en kleurstabiliteit.

Zoekt u een dekkende kleur kies dan voor de Flügger Exterior 04 Wood Tex Dekkend Zwart.


Producteigenschappen:

Halfmat Transparant: Laat de natuurlijke houtstructuur zichtbaar blijven voor een prachtig effect.
Voorkomt Schimmelvorming: Beschermt het houtoppervlak tegen schimmel en meeldauw.
Gemakkelijk aan te brengen: Eenvoudig aan te brengen en droogt snel voor efficiënte verwerking.
Beschermd tot 8 Jaar: Biedt langdurige bescherming tegen de elementen.
Bevat UV-filter: Beschermt het hout tegen schadelijke UV-stralen.


Gebruik van het Product:

Voor het beste resultaat dient het oppervlak schoon, droog, stevig en geschikt te zijn voor schilderwerk. Losse houtbeits, verf en rottende houtvezels moeten worden verwijderd door reiniging en afschuren. Vervolgens dient het oppervlak gereinigd te worden met Facade Clean om vuil, onzuiverheden, vet en kalkaanslag te verwijderen. Algen, schimmel en meeldauw moeten worden behandeld met Facade Anti-green. Scherpe randen dienen afgerond te worden voor de beste dekkracht. Kale houtwerk moet voor of direct na de montage worden behandeld. Glanzende oppervlakken moeten mat worden geschuurd en nieuw of blank gereinigd hout moet worden voorzien van een grondlaag met Flügger 01 Wood Tex Impregneer


Aanbrenginstructies:

Het product kan gemakkelijk worden aangebracht met een kwast of roller. Voor optimale duurzaamheid wordt aanbevolen om twee lagen aan te brengen. De uiteindelijke tint kan variëren afhankelijk van het substraat, de absorptie en het aantal behandelingen.

Kies Flügger Wood Tex voor een langdurige bescherming

Ontdek de duurzame bescherming en natuurlijke schoonheid van Flügger Exterior 03 Wood Tex Transparant voor uw buitenhout. Met zijn halfmatte transparante afwerking en langdurige bescherming biedt dit product de perfecte oplossing voor het behoud van uw houten oppervlakken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen