MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

ColorMatic 2K Vernis Hoogglans Slow Speed 500 ml

De ColorMatic 2K Slow-Speed blanke lak biedt door de tragere verharder op grotere oppervlakken ideale toepassingsvoordelen. De vertraagde droogtijd van het blanke lakoppervlak blijft langer open en is daardoor absorberend voor spuitnevel.

ColorMatic
€50,31 €26,28
€21,72 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 6 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


ColorMatic 2K Vernis Hoogglans Slow Speed: Langdurige Bescherming met Uitstekende Toepassingsvoordelen

De ColorMatic 2K Slow-Speed blanke lak biedt dankzij de tragere verharder op grotere oppervlakken ideale toepassingsvoordelen. De vertraagde droogtijd van het blanke lakoppervlak blijft langer open, waardoor het meer absorberend is voor spuitnevel. Dit maakt het mogelijk om grotere units te schilderen, zelfs bij hogere temperaturen.


Kenmerken en Voordelen:

Brandstofbestendig en UV-bestendig: Biedt uitstekende bescherming tegen brandstof, UV-straling en weersinvloeden, waardoor uw oppervlakken langdurig beschermd blijven.
Uitstekende Vloei: Zorgt voor een gladde, gelijkmatige afwerking zonder strepen of oneffenheden.
Gemakkelijk te Polijsten: Het oppervlak is eenvoudig te polijsten, waardoor een schitterende glans wordt bereikt.
Ideaal voor Grotere Oppervlakken: Door de langere open tijd van het lakoppervlak is het ideaal voor het schilderen van grote units, zelfs bij hogere temperaturen.
Geschikt voor Spotreparaties: Gebruik ColorMatic spotmixers voor nauwkeurige spotreparaties.
Voorbereiding: Zorg ervoor dat oud lakwerk volledig droog is voordat u de blanke lak aanbrengt.


Ontdek de duurzame bescherming en uitstekende toepassingsvoordelen van ColorMatic 2K Vernis Hoogglans Slow Speed voor professionele resultaten bij Verf en Behangland.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen