MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

CE Glasreiniger 40 mm Metaal Uitschuifbaar

Uitschuifbare metalen glasreiniger om verfresten en vervuiling van ramen e.d. te verwijderen.

Color Expert
€3,95 €3,50
€2,89 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 10 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


CE Glasreiniger 40 mm Metaal Uitschuifbaar bij Verf en Behangland: Voor een Streeploze Schoonmaakervaring

Bij Verf en Behangland introduceren we de CE Glasreiniger 40 mm Metaal Uitschuifbaar, een hoogwaardige reiniger die zorgt voor een streeploze en efficiënte schoonmaakervaring. Deze glasreiniger is speciaal ontworpen voor het reinigen van glazen oppervlakken en biedt optimaal gebruiksgemak dankzij het uitschuifbare ontwerp.


Kenmerken van CE Glasreiniger 40 mm Metaal Uitschuifbaar

Hoogwaardig Metaal: Gemaakt van duurzaam metaal voor langdurig gebruik en betrouwbaarheid.
Uitschuifbaar: Het uitschuifbare ontwerp zorgt voor extra bereik, waardoor het gemakkelijk is om moeilijk bereikbare plekken schoon te maken.
40 mm Breedte: De reiniger heeft een breedte van 40 mm, wat ideaal is voor het efficiënt schoonmaken van glazen oppervlakken zonder strepen achter te laten.
Ergonomisch Ontwerp: Voorzien van een ergonomisch handvat voor comfortabel gebruik, zelfs bij langdurige schoonmaakklussen.


Toepassingen


Glazen Oppervlakken:
Perfect voor het reinigen van ramen, spiegels en andere glazen oppervlakken, zowel binnen als buiten.
Moeilijk Bereikbare Plekken: Het uitschuifbare ontwerp maakt het eenvoudig om hoge of moeilijk bereikbare glazen oppervlakken schoon te maken.
Professioneel en Doe-het-zelf: Geschikt voor zowel professionele glazenwassers als doe-het-zelvers die streven naar een perfect schoonmaakresultaat.


Specificaties

Materiaal: Hoogwaardig metaal
Breedte: 40 mm
Ontwerp: Uitschuifbaar voor extra bereik


Bestel Nu de CE Glasreiniger 40 mm Metaal Uitschuifbaar bij Verf en Behangland

Kies voor de kwaliteit en efficiëntie van de CE Glasreiniger 40 mm Metaal Uitschuifbaar. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en zorg voor een streeploze en efficiënte schoonmaak van al uw glazen oppervlakken. Deze glasreiniger biedt het gemak en de functionaliteit die u nodig hebt voor een perfect schoonmaakresultaat, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen