MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Bolivia Behang Stripper 1 Liter

Bolivia Behangstripper is het juiste product om snel en effectief behang te verwijderen. De Behangstripper haalt het behang snel en moeiteloos los, zonder aantasting van de ondergrond.

Bolivia
€6,25 €5,80
€4,79 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 5 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Bolivia Behangstripper: Efficiënte Behangverwijdering bij Verf en Behangland

Verf en Behangland presenteert Bolivia Behangstripper, een krachtige oplossing voor het snel en gemakkelijk verwijderen van behang. Deze effectieve behangstripper is ontworpen om behang moeiteloos los te maken zonder de ondergrond te beschadigen, waardoor het een ideale keuze is voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Kenmerken van Bolivia Behangstripper

Efficiënte Verwijdering: Haalt behang snel en gemakkelijk los.
Veilig voor Ondergronden: Geen aantasting van de ondergrond tijdens het verwijderen van het behang.
Milieuvriendelijke Formule: Geschikt voor het verwijderen van alle soorten behang, met uitzondering van glasweefselbehang.

Eenvoudige en Doeltreffende Toepassing

Gebruiksaanwijzing: Meng 500 ml behangstripper met 10 liter water.
Aanbrengmethode: Ruim aanbrengen met een blokwitter en goed laten inwerken.
Verwijdering: Oud behang verwijderen met een plamuurmes of behangsteker.
Herhaalbaar: Indien nodig, het proces herhalen voor hardnekkig behang.

Geschikt voor Alle Ondergronden

Bolivia Behangstripper kan veilig gebruikt worden op alle soorten ondergronden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse behangverwijderingsprojecten.

Kies Bolivia Behangstripper bij Verf en Behangland

Voor een efficiënte en moeiteloze verwijdering van behang, kies voor Bolivia Behangstripper bij Verf en Behangland. Bezoek ons voor dit product en meer, en profiteer van ons deskundig advies en uitgebreid assortiment aan behangverwijderingsproducten.

Deskundige Ondersteuning: Ons team staat klaar om u te helpen met advies en begeleiding bij uw behangverwijderingsprojecten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen