MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Bel voor Advies? 0172 533 276 WhatsApp 06 213 030 54

Wild Wonder Flexa Kleur van het jaar 2023!

  • Geplaatst op
  • Door Mike Kalksma
Wild Wonder Flexa Kleur van het jaar 2023!

Voel de magie van de natuur in je huis met de Flexa Kleur van het Jaar 2023 !

Wild Wonder Flexa Kleur van het jaar 2023!

De warme en opbeurende Flexa Kleur van het Jaar 2023, Wild WonderTM, zorgt dat we ons verbonden voelen met de natuur en helpt ons om ons prettiger te voelen in onze huizen. Ontdek hoe we de Kleur van het Jaar kiezen en hoe je deze combineert met trendy tinten om elke kamer te transformeren...

We doen intensief trendonderzoek zodat we er zeker van zijn dat de Kleur van het Jaar die we kiezen relevant en actueel aanvoelt.  Elk jaar doen we onderzoek naar trends en doen we een trendvoorspelling met hulp van een panel van internationale designexperts. Zij delen hun inzichten over wat onze manier van leven de komende jaren zal beïnvloeden. Door te begrijpen waar de wereld naartoe gaat, kunnen we reageren met een kleur die past bij de stemming van dit moment.

 

Dit jaar, waarin de natuur boven aan de mondiale agenda staat, spraken we over de verschillende manieren waarop de natuur ons ondersteunt en inspireert. Onze gesprekken leidden ons naar een thema voor de Flexa Kleur van het Jaar 2023: in de uitdrukking 'de wonderen van de natuur', en ook in de naam van de kleur zelf, ligt de transformerende kracht van de natuur zelf. Wild WonderTM is een warme natuurlijke tint die ons een verbinding met de natuur biedt en waarmee we de magie van de natuur in onze huizen kunnen binnenhalen. Rondom deze kleur hebben we vier gebruiksvriendelijke kleurenpaletten gemaakt: Lush, Buzz, Raw en Flow. Elk palet vertelt een ander verhaal over de manier waarop de natuur ons inspireert.