MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Bison Bison Polymax Express 425 gram

Deze hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit biedt een ongeëvenaarde snelle hechting en veelzijdige toepassingsmogelijkheden voor al je projecten.

Bison
Kies je inhoud:
€14,49 €11,18
€9,24 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 8 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Ontdek Bison Polymax Express 425 gram bij Verf en Behangland

Revolutioneer je kluservaring met Bison Polymax Express, nu beschikbaar bij Verf en Behangland. Deze hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit biedt een ongeëvenaarde snelle hechting en veelzijdige toepassingsmogelijkheden voor al je projecten.


Kenmerken van Bison Polymax Express

Express Hechting: Ervaar de kracht van directe hechting met Bison Polymax Express. Je projecten zijn klaar in recordtijd.
Multifunctioneel: Deze montagelijm en afdichtingskit is geschikt voor een breed scala aan materialen, waaronder hout, steen, metaal, kunststof en meer.
Sterke Grip: Geniet van een duurzame en stevige grip voor zowel horizontale als verticale toepassingen.
Weerbestendig: Bison Polymax Express is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt.
Overschilderbaar: Maak je projecten af met de gewenste kleur, want deze kit is overschilderbaar na volledige uitharding.
Snelle Uitharding: Bereik snel resultaat met een korte uithardingstijd, waardoor je minder wachttijd hebt tussen het aanbrengen en verdergaan met je project.
Gemakkelijke Verwerking: Dankzij de handige tube is de Bison Polymax Express eenvoudig en nauwkeurig aan te brengen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.
Duurzaam en Flexibel: De formule biedt duurzaamheid en flexibiliteit, waardoor het bestand is tegen trillingen en bewegingen zonder compromissen in de hechting.


Toepassingsgebieden van Bison Polymax Express

Montage van Bouwmaterialen: Gebruik Bison Polymax Express voor snelle en stevige montage van bouwmaterialen.
Afdichting van Naden en Kieren: Creëer een waterdichte afdichting van naden en kieren met deze veelzijdige kit.
Decoratieve Toepassingen: Maak decoratieve elementen vast met gemak en precisie.
Renovatieprojecten: Vereenvoudig renovatiewerkzaamheden met een betrouwbare hechting en afdichting.


Bestel Nu Bison Polymax Express 425 gram bij Verf en Behangland

Ontdek de veelzijdigheid en kracht van Bison Polymax Express bij Verf en Behangland voor snelle, duurzame resultaten in al je klusprojecten. Bestel vandaag nog en ervaar de ongeëvenaarde hechting en veelzijdigheid van deze hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen