MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Alabastine Muurglad Set Roller en Strijker

Muurgladroller voor het zelf probleemloos egaliseren van structuurmuren en glasvezelbehang.

Alabastine
€14,90 €11,18
€9,24 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 8 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Alabastine Muurglad Set Roller en Strijker bij Verf en Behangland: Probleemloos Egaliseren van Structuurmuren en Glasvezelbehang

Bij Verf en Behangland presenteren we met trots de Alabastine Muurglad Set Roller en Strijker, een complete set voor het zelf probleemloos egaliseren van structuurmuren en glasvezelbehang. Deze set is eenvoudig te gebruiken: breng de muurgladroller aan om het materiaal gelijkmatig te verdelen en werk het vervolgens af met de muurgladstrijker. Dit gereedschap is geschikt voor het gladmaken van verschillende oppervlakken, zoals granol, sierpleister, spachtelputz, structuurverf, en meer.


Belangrijkste Kenmerken van Alabastine Muurglad Set Roller en Strijker

Eenvoudig te Gebruiken: De set biedt een eenvoudige en probleemloze manier om structuurmuren en glasvezelbehang te egaliseren.
Complete Set: Inclusief muurgladroller en muurgladstrijker voor een volledige afwerking.
Geschikt voor Diverse Oppervlakken: Ideaal voor het gladmaken van granol, sierpleister, spachtelputz, structuurverf, en meer.


Toepassing en Gebruik

Efficiënte Egalisatie: Maakt het mogelijk om snel en efficiënt structuurmuren en glasvezelbehang glad te maken.
Handig Gereedschap: Het gereedschap is gemakkelijk te hanteren en zorgt voor een gelijkmatige afwerking.


Voordelen van Alabastine Muurglad Set Roller en Strijker

Professionele Resultaten: Bereik professionele resultaten met deze hoogwaardige set voor het egaliseren van oppervlakken.
Tijdbesparend: Bespaar tijd en moeite door zelf structuurmuren en glasvezelbehang te egaliseren met deze handige set.


Waarom Kiezen voor Alabastine Muurglad Set Roller en Strijker bij Verf en Behangland?

Kwaliteitsgarantie: Alabastine staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze set is geen uitzondering.
Gebruiksvriendelijk: Deze set is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor zelfs beginners probleemloos kunnen egaliseren.
Veelzijdigheid: Geschikt voor een breed scala aan oppervlakken, waardoor het een veelzijdige keuze is voor thuisgebruik.

Ontdek het gemak en de efficiëntie van de Alabastine Muurglad Set Roller en Strijker voor het egaliseren van structuurmuren en glasvezelbehang. Met deze complete set kunt u zelf probleemloos professionele resultaten bereiken. Kies voor de kwaliteit van Alabastine en bestel nu bij Verf en Behangland voor een vlekkeloze afwerking van uw muren en behang.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen