MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

3M Verfdamp Spuitmasker 6941 FFA1P2 (gebruiksklaar)

Wegwerpmasker voor gassen en dampen, met ventiel, compleet met twee FFA1P2 R D-filters. De 3M halfgelaatsmasker is een gebruiksklaar en onderhoudsvrij halfgelaatsmasker.

€44,70 €36,25
€29,96 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 6 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


3M Verfdamp Spuitmasker 6941 FFA1P2 bij Verf en Behangland: Gebruiksklare Bescherming tegen Gassen en Dampen

Het 3M™ Wegwerpmasker voor gassen en dampen 6941 is een hoogwaardige oplossing voor bescherming tijdens verfspuitwerkzaamheden. Dit masker met ventiel komt compleet met twee FFA1P2 R D-filters en biedt effectieve bescherming tegen schadelijke dampen en gassen.


Producteigenschappen

Ontwerp met Laag Profiel: Voor een beter zijzicht, wat de veiligheid en efficiëntie tijdens het werken verhoogt.
Extreem Lichtgewicht: Gebalanceerd ontwerp voor optimaal draagcomfort tijdens langdurig gebruik.
Zacht, Hypoallergeen Materiaal: Voorzien van een gezichtsafdichting met textuur voor extra comfort en een goede pasvorm.
Centraal Geplaatst Ademventiel: Zorgt voor een effectieve afvoer van warmte en vocht, wat het ademcomfort verbetert.
Verstelbaar Hoofdstuk: Inclusief eenvoudig te bevestigen nekbanden voor een snelle en goede pasvorm.
Duurzaam Gebruik: Maskers kunnen gebruikt worden tot ze beschadigd raken, de deeltjesfilters verstopt raken of gasfilters verzadigd raken.


Gebruik en Toepassing

Typische Toepassingen: Ideaal voor het spuiten van isocyanaatvrije lakken, specifieke lijmen, coatings en afdichtmiddelen. Ook geschikt voor ontvetten en verfmengen bij onvoldoende ventilatie.
Langdurig Gebruik: Het onderhoudsvrije masker kan tot 40 uur worden gebruikt, mits het in een afgesloten, luchtloze omgeving wordt bewaard wanneer het niet in gebruik is (bijv. in de zak waarin het masker wordt geleverd).
Gebruiksklaar: Direct klaar voor gebruik zonder dat er filters hoeven te worden gemonteerd of vervangen.


Voordelen van 3M Verfdamp Spuitmasker 6941 FFA1P2

Betrouwbare Bescherming: Biedt effectieve bescherming tegen gassen en dampen, wat de veiligheid tijdens werkzaamheden verhoogt.
Comfortabel Draagcomfort: Het lichte en hypoallergene ontwerp zorgt voor een aangename draagervaring, zelfs bij langdurig gebruik.
Efficiënt en Duurzaam: Het masker is ontworpen voor herhaald gebruik totdat de filters verzadigd zijn, wat zorgt voor duurzaamheid en kostenefficiëntie.
Gemakkelijk op te Bergen: Kan eenvoudig worden opgeborgen in een afgesloten, luchtloze omgeving om de levensduur te verlengen.


Bestel Nu 3M Verfdamp Spuitmasker 6941 FFA1P2 bij Verf en Behangland

Kies voor de betrouwbare bescherming en het comfort van het 3M Verfdamp Spuitmasker 6941 FFA1P2. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en zorg voor een veilige en gezonde werkomgeving tijdens al uw verfspuit- en ontvettingswerkzaamheden. Het masker biedt gebruiksklare bescherming en is ideaal voor diverse professionele toepassingen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen