MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Easydek Multi Cover Wit 180 grams 65 cm x 25 M

Multi Cover Standard is een zelfklevend afdekvlies geschikt voor het afdekken en beschermen van diverse type vloeren en trappen.

Easydek
€75,43 €36,18
€29,90 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 4 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Multi Cover Standard is een zelfklevend afdekvlies geschikt voor het afdekken en beschermen van diverse type vloeren en trappen. Multi Cover Standard bestaat uit twee lagen. De onderlaag is een non-woven vlies met antislip-coating. De stroeve folie bovenlaag voorkomt indringen van vuil en vocht. Multi Cover Standard zorgt daarmee voor een perfecte bescherming van uw vloer.

Toepassing:

Tijdens intensieve nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden biedt Multi Cover Standard een veilige bescherming voor allerlei vloeren en trappen. Multi Cover Standard kan ook ingezet worden voor het afdekken van betonnen galerijen, balkondelen of betonnen trappen. Multi Cover Standard wordt in meerdere afmetingen geleverd. Voor het afdekken van trappen wordt Multi Cover Standard geleverd in een handig formaat van 65 centimeter. Multi Cover Standard is snel en gemakkelijk te verwerken. Rol eenvoudig met de hand of voet uit.

Eigenschappen:

Multi Cover Standard is schokabsorberend. Hierdoor is het uitermate geschikt om harde ondergronden te beschermen tegen intensieve belasting. De antislip-onderlaag is zelfklevend en blijft daardoor altijd goed vastliggen, waardoor glij- en struikelpartijen worden voorkomen. Het is daarom veilig beloopbaar, ook op trappen. Multi Cover Standard is herbruikbaar. 

  • Schokabsorberend
  • Vochtdicht
  • Antislip
  • Snel te verwerken
  • Herbruikbaar

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen