MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

DupliColor Aqua Lackspray Antracietgrijs Ral 7016 Hoogglans 350 ml

Dupli Color Aqua Lackspray is een decoratieve verf in spuitbus op waterbasis, voor milieubewust spuiten in een sneldrogende, acrylkwaliteit die aan hoogste eisen voldoet. Geschikt voor bijna alle oppervlakken.

Dupli-Color
€8,49 €5,00
€4,13 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 3 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Dupli Color Aqua Lackspray is een decoratieve verf in spuitbus op waterbasis, voor milieubewust spuiten in een sneldrogende, acrylkwaliteit die aan hoogste eisen voldoet. Geschikt voor bijna alle oppervlakken. Dupli Color Aqua Lackspray heeft een zeer goede dekking, hoge weerbestendigheid en is ook geschikt voor polystyreen. Het product heeft een prettige, milde vanillegeur in plaats van de vervelende oplosmiddel geur. 90% van de oplosmiddelen is vervangen door water. Kan dus uitstekend in huis gebruikt worden en is, na uitharding van 5 dagen, ook geschikt voor buiten. Droging (bij 20 ° C, 50% relatieve vochtigheid): Stofdroog: na 15-20 minuten Kleefvrij: na 2 uur Overschilderbaar / Volledig droog: na 24 uur De uiteindelijke hardheid wordt bereikt na ongeveer 5 dagen. Gedurende deze periode het gespoten object moet worden beschermd tegen langdurige nattigheid. De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en de aangebrachte laagdikte. Als gevolg van een speciale spraytechnologie van de spuitnevel, kan de spuitnevel opmerkelijk worden verminderd. Dupli-Color Spray Aqua spuitbussen voldoen aan DIN EN 71-3 norm en zijn daarom zelfs geschikt voor het spuiten van speelgoed. De DupliColor Aqua Hoogglans is verkrijgbaar in diverse veel voorkomende hoogglans en matte RAL-kleuren, blanke lak en primer.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen