MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Deltaplus M1200 FFP2 Stofmasker 10 stuks

De Deltaplus M1200 FFP2 is een hoogwaardig en betrouwbaar gezichtsmasker dat speciaal is ontworpen om optimale bescherming te bieden tegen schadelijke deeltjes in de lucht.

€32,50 €22,50
€18,60 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 2 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

De Deltaplus M1200 FFP2 is een hoogwaardig en betrouwbaar gezichtsmasker dat speciaal is ontworpen om optimale bescherming te bieden tegen schadelijke deeltjes in de lucht. Of het nu gaat om fijne stofdeeltjes, dampen, nevels of virussen, dit masker zorgt voor een effectieve filtratie, zodat u met een gerust hart kunt werken of uw dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren.

Dankzij het FFP2-classificatieniveau voldoet dit masker aan de strengste normen op het gebied van ademhalingsbescherming. Het biedt een filtratie-efficiëntie van minimaal 94% tegen schadelijke stoffen in de lucht, waardoor uw luchtwegen effectief worden beschermd. Of u nu werkt in een omgeving met fijnstof, chemische dampen of andere gevaarlijke deeltjes, dit masker is de ideale keuze.

De Deltaplus M1200 FFP2 is ontworpen met comfort in gedachten. Het masker is voorzien van een zachte en flexibele neusclip die zorgt voor een goede pasvorm en voorkomt dat er lucht lekt. Hierdoor kunt u het masker comfortabel dragen, zelfs tijdens langdurig gebruik. Het elastische hoofdbandje is verstelbaar en zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm op verschillende gezichtsvormen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen