MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis Timbercote Hoogglanslak Teak 2,5 liter

Timbercote is een uniek houtbeschermingsmiddel voor buiten, op basis van alkydharsen. Timbercote transparant bevat een UV-filter, dat een lange levensduur (3 à 4 jaar) waarborgt in ons extreme klimaat.

Avis
€150,60 €98,00
€80,99 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 2 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Timbercote transparant bevat een UV-filter, dat een lange levensduur (3 à 4 jaar) waarborgt in ons extreme klimaat. Timbercote transparant laat zicht eenvoudig aanbrengen en laat de natuurlijke tekening van het hout volledig tot zijn recht komen. Het wordt geleverd in blank hoogglans en zijdeglans en in 9 natuurlijke kleuren.

Eigenschappen

 • Theoretisch rendement: bij 25 μm droge laagdikte 18 m²/ltr
 • Glans: hoogglans
 • Droging (25 μm dr.): stofdroog na ca. 2 uur
 • Kleefvrij: na ca. 6 uur
 • Overschilderbaar: na ca. 16 uur

 

Toepassing

Timbercote Transparant is bestemd voor buitenverwerking op alle houtsoorten, zowel massief als gefineerd (zie voorbehandeling). Timbercote Transparant is eveneens toe te passen op bestaande goed schoongemaakte/ontvette vernislagen. Timbercote Transparant kan worden toegepast als één pot systeem, maar kan tevens worden afgewerkt met Timbercote Hoogglans of Timbercote Zijdeglans.

 

Gebruik

Door middel van kwastapplicatie. De minimum verwerkingstemperatuur dient 10°C te zijn. Op onbehandeld hout buiten minimaal 3 lagen Timbercote aanbrengen.

 

Verfraai uw buitenhout met Avis Timbercote Buitenlak Hoogglans!

Avis Timbercote Buitenlak Hoogglans is een hoogwaardige lak die speciaal is ontwikkeld om uw buitenhout te beschermen en te verfraaien. Deze natuurlijke lakken bieden niet alleen een uitstekende bescherming tegen weersinvloeden, maar zorgt er ook voor dat de natuurlijke uitstraling van uw hout behouden blijft.

 

Bescherming tegen weersinvloeden

Het is belangrijk om uw buitenhout goed te beschermen tegen weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Avis Timbercote Buitenlak Hoogglans biedt een uitstekende bescherming tegen deze invloeden, waardoor uw hout langer mooi blijft en minder snel zal gaan rotten of verkleuren.

 

Behoud van natuurlijke uitstraling

Met Avis Timbercote Buitenlak Hoogglans behoudt uw hout zijn natuurlijke uitstraling. De natuurlijke kleuren laten de structuur en kleur van het hout goed tot zijn recht komen, terwijl het tegelijkertijd beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Zo blijft uw hout er niet alleen mooi uitzien, maar gaat het ook langer mee.

 

Gemakkelijk aan te brengen

Avis Timbercote Buitenlak Hoogglans is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel. De lak is geschikt voor verschillende soorten hout, zoals geïmpregneerd hout, hardhout en zachthout. Het is bovendien mogelijk om de lak over bestaande verflagen aan te brengen.

 

Bestel Avis Timbercote Buitenlak bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland kunt u Avis Timbercote Buitenlak eenvoudig bestellen. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

 • H226
 • H319
 • H412
 • P101
 • P102P210
 • P264
 • P280
 • P501
13-04-2024 10:20

Prima juiste kleur

5 sterren op basis van 1 beoordelingen