MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis Hamerslaglak Aluminium 750 ml

Avis Hamerslaglak is een hoogwaardige lak die een unieke hamerslageffect biedt voor een opvallende en duurzame afwerking.

Avis
€19,95 €12,50
€10,33 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 1 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Avis Hamerslaglak 750 ml: Robuuste en Stijlvolle Afwerking bij Verf en Behangland

Verf en Behangland introduceert Avis Hamerslaglak 750 ml, een hoogwaardige lak die een unieke hamerslageffect biedt voor een opvallende en duurzame afwerking. Deze veelzijdige lak is ideaal voor het verfraaien en beschermen van metalen oppervlakken, zowel in binnen- als buitentoepassingen.


Voordelen van Avis Hamerslaglak

Uniek Hamerslageffect: Creëert een opvallende, robuuste look die perfect is voor het verfraaien van metalen oppervlakken.
Duurzame Bescherming: Bestand tegen roest, corrosie en de elementen, waardoor het een langdurige bescherming biedt.
Veelzijdige Toepassing: Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik op metalen zoals hekwerken, tuinmeubelen, gereedschap en meer.
Gebruiksgemak: Gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een professionele afwerking. Kan zonder primer en grondverf direct over roest worden aangebracht.


Waar Te Gebruiken

Ideaal voor een reeks van projecten, waaronder het opknappen van tuinmeubilair, het decoreren van hekwerk, en het beschermen van gereedschappen.


Praktische Kenmerken

Inhoud: 750 ml, voldoende voor een ruim oppervlak.
Sneldrogend: Voor een efficiënte afwerking en snelle doorlooptijd van projecten.
Hoge Dekkracht: Vermindert de noodzaak voor meerdere lagen.


Bestel Avis Hamerslaglak bij Verf en Behangland

Kies voor Avis Hamerslaglak 750 ml voor een esthetisch aantrekkelijke en duurzame afwerking van uw metalen objecten. Bezoek Verf en Behangland voor dit product en profiteer van ons uitgebreide assortiment en deskundig advies.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen