MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis Anti-Siliconen Vloeistof AQUA met Pipet 30 ml

Avis Anti-Siliconen Vloeistof voorkomt kratervorming en visogen, geeft een beter resultaat en kan aan vrijwel alle oplosmiddelhoudende lakken en vernissen worden toegevoegd, zowel binnen als buiten.

Avis
€16,52 €11,16
€9,22 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 9 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Avis Anti-Siliconen Vloeistof voorkomt kratervorming en visogen, geeft een beter resultaat en kan aan vrijwel alle oplosmiddelhoudende lakken en vernissen worden toegevoegd, zowel binnen als buiten. Avis Anti-Siliconen Vloeistof is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconen kitten. Een paar druppels Avis Anti-Siliconen Vloeistof toevoegen aan de lak of vernis voorkomt kratervorming en zogenaamde visogen in de verffilm. Avis Anti-Siliconen Vloeistof beïnvloedt de eigenschappen van de lak en vernis niet.

 

Toepassing

Avis Anti-Siliconen Vloeistof is geschikt voor alle oplosmiddelhoudende lakken en vernissen binnen en buiten. Met het handige doseerdopje of druppelflesje voegt u gemakkelijk de juiste hoeveelheid toe aan de lak of vernis, vervolgens de lak of vernis even goed omroeren.

DOSERING: 30 ml verpakking : 3 druppels op 100 ml

Aqua voor watergedragen lakken en Alkyd voor alle terpentine verdunbare lakken!

 

Oplossing om Siliconen te verwijderen

Bent u op zoek naar een effectieve manier om siliconen te verwijderen van oppervlakken die u wilt schilderen of behangen? Dan is de Avis Anti-Siliconen Vloeistof AQUA met Pipet van Verf en Behangland misschien wel de oplossing waar u naar op zoek bent!

Met deze vloeistof kunt u snel en gemakkelijk siliconen verwijderen van oppervlakken zoals muren, plafonds, deuren en kozijnen. Dit zorgt ervoor dat uw verf of behang beter hecht en een strakker resultaat oplevert.

 

De voordelen van Avis Anti-Siliconen Vloeistof Aqua

Effectieve verwijdering van siliconen: De vloeistof is speciaal ontwikkeld om siliconen snel en gemakkelijk te verwijderen van oppervlakken die u wilt schilderen of behangen.
 
Handige pipet: De meegeleverde pipet zorgt ervoor dat u de vloeistof precies daar kunt aanbrengen waar u het nodig heeft. Dit maakt het gebruik van de vloeistof nog gemakkelijker en nauwkeuriger.
 
Verbeterde hechting: Door het verwijderen van siliconen zorgt u ervoor dat verf en behang beter hechten aan het oppervlak. Dit resulteert in een mooier en strakker eindresultaat.

 

Bestel bij Verf en Behangland

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de Velgenlak spuitbus voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

 

 • H226
 • H319
 • H336
 • P210
 • P233
 • P312
 • P337
 • P313
 • P403
 • P235
 • P405
06-04-2023 16:49

Ik had gehoopt dat dit spul er voor zou zorgen dat de kitrand bij de keuken wel dekkend geverfd kon worden. Helaas doet het helemaal niks. 0.0. Dosering nog verdubbeld en verdrievoudigd, maar ik zie geen verschil.

1 sterren op basis van 1 beoordelingen