MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

3M Aura 9320 Stofmasker FFP2 Doos à 5 Stuks

Bij Verf en Behangland bieden we de 3M Aura 9320 Stofmasker FFP2 aan, een hoogwaardig ademhalingsmasker dat effectieve bescherming biedt tegen schadelijke deeltjes in de lucht.

€14,50 €11,95
€9,88 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 4 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


3M Aura 9320 Stofmasker FFP2 bij Verf en Behangland: Betrouwbare Bescherming

Bij Verf en Behangland bieden we de 3M Aura 9320 Stofmasker FFP2 aan, een hoogwaardig ademhalingsmasker dat effectieve bescherming biedt tegen schadelijke deeltjes in de lucht. Deze stofmaskers zijn ontworpen voor optimaal draagcomfort en veiligheid, ideaal voor zowel professioneel als particulier gebruik.


Producteigenschappen

Beschermingsniveau FFP2: Biedt bescherming tegen schadelijke deeltjes, zoals stof, rook en nevel, tot 10 keer de grenswaarde.
3-Paneel Design: Innovatief ontwerp met drie panelen voor meer bewegingsvrijheid van het gezicht tijdens het spreken.
Vouwbaar: Het masker is plat opvouwbaar, waardoor het gemakkelijk mee te nemen en op te bergen is.
Comfortabel Draagcomfort: Voorzien van een zachte neuskussentje en verstelbare neusclip voor een goede pasvorm en comfortabel dragen.
Ademgemak: Ontworpen om de ademweerstand te minimaliseren, wat het ademen gemakkelijker maakt, zelfs tijdens langdurig gebruik.
Individueel Verpakt: Elk masker is individueel verpakt om hygiëne en gemakkelijke opslag te garanderen.


Gebruik en Toepassing

Breed Toepasbaar: Geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder bouw, landbouw, productie en doe-het-zelf projecten.
Eenvoudig op te Zetten: De verstelbare neusclip en de zachte neuskussentjes zorgen voor een snelle en eenvoudige pasvorm.
Hoge Filtratie: Vangt efficiënt fijne deeltjes op, waardoor de luchtkwaliteit wordt verbeterd tijdens werkzaamheden in stoffige omgevingen.


Voordelen van 3M Aura 9320 Stofmasker FFP2

Betrouwbare Bescherming: Biedt bescherming tegen schadelijke deeltjes, waardoor de veiligheid van de gebruiker wordt gewaarborgd.
Draagcomfort: Het 3-paneel ontwerp en de comfortabele neuskussentjes zorgen voor een aangename draagervaring, zelfs bij langdurig gebruik.
Gemakkelijk Mee te Nemen: Door het vouwbare ontwerp zijn de maskers eenvoudig op te bergen en mee te nemen naar elke werklocatie.
Hygiënisch: Individueel verpakt voor optimale hygiëne en bescherming tegen vervuiling voor gebruik.


Bestel Nu 3M Aura 9320 Stofmasker FFP2 bij Verf en Behangland

Kies voor de betrouwbare bescherming en het comfort van 3M Aura 9320 Stofmasker FFP2. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en zorg voor een veilige en gezonde werkomgeving met deze hoogwaardige stofmaskers. De doos bevat 5 stuks, ideaal voor zowel kleine als grote projecten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen