MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

MoTip Removable Coating Wit Gloss (04302) 500 ml

Speciale lak voor het creëren van een verwijderbare film. Voor het behandelen van gladde, niet zuigende ondergronden, zoals blank metaal, aluminium, glas en ondergronden behandeld met 2K lakken.

€17,10 €12,17
€10,06 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 2

Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Verzendkosten NL €6,95 | gratis vanaf €75,-
Voor 16.00 uur besteld vandaag verzonden
Advies nodig? Bel 0172 533 276


Ontdek Motip Removable Coating - Plastidip

Transformeer moeiteloos oppervlakken met de technologisch geavanceerde Motip Removable Coating / Plastidip, nu verkrijgbaar bij Verf en Behangland. Ontdek waarom dit product de ultieme keuze is voor zowel praktisch gebruik als creatieve expressie.

Kenmerken Motip Removable Coating:

Eenvoudige en Snelle Verwerking: Realiseer projecten snel met een moeiteloze toepassing in verschillende kleuren en designs.
Gemakkelijk te Verwijderen: Geniet van flexibiliteit met een product dat gemakkelijk en zonder schade kan worden verwijderd.
Uitstekende Bescherming: Beschermt tegen olie, vet, zout, steenslag, krassen, vuil en regen, waardoor je items langer als nieuw blijven.
Veelzijdige Hechting: Hecht goed op diverse materialen, zoals metaal, plastic (PP, PE, PVC) en glas.
Toepassingsbeperkingen: Niet geschikt voor poreuze materialen zoals hout, beton en steen.
Eenvoudig Overspuitbaar: Breng 4 tot 5 lagen aan met een tussenpoos van 5 minuten. Overspuitbaar met Acrylaat, NC, Alkyd, Watergedragen en 2 componenten lakken zonder invloed op het later verwijderen van de Motip SprayPlast laag.
Snel Droog: Droogt binnen 2 uur na toepassing.
360 Graden Ventiel: De Motip SprayPlast spuitbus is voorzien van een handig 360 graden ventiel voor eenvoudige en nauwkeurige toepassing.
Bestand tegen Wasstraat en Kortstondig Hogedrukspuitgebruik: Duurzaamheid gegarandeerd, zelfs tegen wasstraat en kortstondig gebruik van hogedrukspuit tot maximaal 130 bar.
Hittebestendig: Biedt bescherming bij temperaturen tot maximaal 100 graden.

Ontgrendel de potentie van Motip Removable Coating / Plastidip en geef jouw projecten een technologisch voordeel met Verf en Behangland.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen