MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Anza Elon Muurverfroller Medium

Anza Elon is een muurverf roller voor een medium grove ondergrond. Deze roller geeft een zeer fijne structuur. Door zijn goede verfopname geschikt voor alle muurverven, maar ook voor 2K lakken.

Anza
Kies je inhoud:
€5,95 €5,50
€4,55 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 18 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Anza Elon Muurverfroller Medium bij Verf en Behangland: Voor een Perfecte Afwerking op Medium Ondergronden

Bij Verf en Behangland introduceren we de Anza Elon Muurverfroller Medium, een hoogwaardige verfroller die speciaal is ontworpen voor het schilderen van medium gestructureerde oppervlakken. Deze verfroller biedt uitstekende verfopname en -afgifte, wat resulteert in een gelijkmatige en professionele afwerking.


Kenmerken van Anza Elon Muurverfroller Medium

Hoogwaardige Kwaliteit: Gemaakt van duurzame materialen, wat zorgt voor een lange levensduur en consistent uitstekende prestaties.
Medium Structuur: Ontworpen voor het schilderen van medium gestructureerde oppervlakken, zoals licht ruwe muren en plafonds.
Efficiënte Verfopname: De verfroller biedt een uitstekende verfopname en -afgifte, wat zorgt voor een gelijkmatige dekking en een professionele afwerking.
Ergonomisch Ontwerp: Voorzien van een ergonomisch handvat dat zorgt voor een comfortabele grip en minder vermoeidheid tijdens langdurig gebruik.
Antispat Eigenschap: De antispat eigenschap van de roller minimaliseert spatten, waardoor je werkruimte schoon blijft en je efficiënt kunt werken.


Toepassingen

Medium Gestructureerde Ondergronden: Ideaal voor het schilderen van medium gestructureerde oppervlakken zoals licht ruwe muren en plafonds.
Verschillende Verfsoorten: Geschikt voor het aanbrengen van verschillende soorten muurverf, zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende verf.
Professioneel en Doe-het-zelf: Perfect voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een hoogwaardige verfroller voor medium gestructureerde oppervlakken.


Specificaties

Materiaal: Hoogwaardige constructie
Gebruik: Geschikt voor medium gestructureerde muren en plafonds
Compatibiliteit: Te gebruiken in combinatie met een verfrolbeugel

 

Bestel Nu de Anza Elon Muurverfroller Medium bij Verf en Behangland

Kies voor de kwaliteit en efficiëntie van de Anza Elon Muurverfroller Medium. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en zorg voor een perfecte afwerking van al uw schilderprojecten op medium gestructureerde oppervlakken. Deze verfroller biedt de duurzaamheid, efficiëntie en het gebruiksgemak die u nodig hebt voor een gelijkmatige en professionele afwerking.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen