MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

MoTip Leather Paint Beige/Bruin (04233) 200 ml

Repareer en verfraai onderdelen van vinyl, leer en imitatieleer van uw auto, zoals autostoelen, met MoTip Leer & Vinyl lak. Leer & Vinyl lak heeft een duurzame kleur en glans en behoudt de oorspronkelijke structuur.

MoTip
€16,17 €9,87
€8,16 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Niet op voorraad Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Ontdek de Vernieuwende Kracht van MOTIP Leather Paint!

Geef uw auto-interieur een frisse uitstraling met de MOTIP Leather Paint Leer & Vinyl lak. Deze veelzijdige verf is speciaal ontwikkeld om onderdelen van vinyl, leer en imitatieleer te repareren en te verfraaien. Of het nu gaat om autostoelen of andere bekledingsdelen, deze leer- en vinyl lak biedt duurzame kleur, glans en behoudt de originele structuur.

Eigenschappen van MOTIP Leather Paint:

Blijvend Flexibel: De verf past zich aan aan de flexibiliteit van het materiaal, waardoor het langdurig mooi blijft.
Uitstekende Hechting: Zorgt voor een sterke en duurzame verbinding met het oppervlak.
Op Oplosmiddel Basis: Gemakkelijk aan te brengen met een solide basis voor langdurige prestaties.
Zeer Hoge Dekkracht: Bereik een perfecte dekking met minimale verflagen.
Duurzame Kleur en Glans: Geniet van langdurige helderheid en kleurvastheid.
UV-Bestendig en Lichtecht: Beschermt tegen schadelijke UV-stralen en behoudt zijn kleurintensiteit.


Verfris en herstel het interieur van uw auto met MOTIP Leather Paint. Ontdek de kracht van vernieuwing voor uw voertuig!

Gebruiksaanwijzing:

Bij het verwerken van in spuitbus is het belangrijk om te werken bij kamertemperatuur in een goed geventileerde ruimte.

Volg onderstaande stappen voor het beste resultaat!

Stofzuig de bekleding om het losse vuil te verwijderen. Het oppervlak moet schoon, droog en vetvrij zijn, neem het te behandelen oppervlak af met een vochtige doek. Reinig het leer grondig met een leer reiniger van Motip. Niet-behandelde onderdelen moeten worden afgedekt. De spuitbus moet op kamertemperatuur zijn. Beste verwerkingstemperatuur 10 tot 25C. Schud de spuitbus voor gebruik 2 minuten en spuit een monster. Afstand tot het te behandelen oppervlak ongeveer 25 tot 30 centimeter. Breng de leerspray aan in verschillende dunne lagen. Schud de spuitbus opnieuw voordat u de volgende laag aanbrengt. De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de vochtigheid van de lucht en de dikte van de aangebrachte lak.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen