MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

BN Fiore Behang Fantasy 220451

Ontdek de BN Fiore Behang Collectie, waar bloemen de hoofdrol spelen in het creëren van een betoverende sfeer in uw interieur.

BN Wallcoverings
€64,95 €39,95
€33,02 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 12 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


BN Fiore Behang Collectie: Breng Bloemenpracht in uw Interieur

Ontdek de BN Fiore Behang Collectie, waar bloemen de hoofdrol spelen in het creëren van een betoverende sfeer in uw interieur. Bloemen zijn niet alleen decoratief; ze brengen vreugde, kleur en vitaliteit in elke kamer en voegen een vleugje charme toe aan uw leefruimte.

Bloemen: Een Tijdloos Statement

Bloemen hebben altijd een speciale betekenis gehad in zowel interieurontwerp als mode. Ze dienen als een eenvoudige en subtiele manier om een statement te maken in uw interieur. Of het nu gaat om een bescheiden accent of een weelderige muurbekleding, bloemen voegen een unieke schoonheid toe aan elke ruimte.

Productspecificaties

Afmetingen: 10m lang en 53cm breed
Materiaal: Vliesbehang, gemakkelijk aan te brengen en duurzaam.
Patroonherhaling: 64 cm
Lijmadvies: Aanbevolen lijmen zijn Bison (pakje) of Noordwand Lijm (Kant en Klaar Lijm)

Kies voor BN Fiore Behang Collectie behang bij Verf en Behangland

De aanwezigheid van bloemen in huis creëert niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar versterkt ook de sfeer en het karakter van een kamer. Of het nu gaat om een kleurrijk boeket op tafel of een volledige muur bedekt met bloemmotieven, de levendigheid die bloemen brengen is onmiskenbaar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen