MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Blue Wonder Tuinmeubel Reiniger 1 Liter

Herstel de oorspronkelijke glans van al je tuinmeubelen moeiteloos met de Blue Wonder Tuinmeubelreiniger! Dit krachtige schoonmaakmiddel verwijdert snel en grondig sterk aanhechtend vuil van verschillende soorten tuinmeubelen en loungesets.

€15,00 €8,99
€7,43 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 4 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Herstel de oorspronkelijke glans van al je tuinmeubelen moeiteloos met de Blue Wonder Tuinmeubelreiniger! Dit krachtige schoonmaakmiddel verwijdert snel en grondig sterk aanhechtend vuil van verschillende soorten tuinmeubelen en loungesets. De reiniger is specifiek ontworpen voor gebruik op kunststof, wicker, teak, textileen, rotan(look), pitriet, polywood en metalen tuinmeubelen. Bovendien is de tuinmeubelreiniger geschikt voor gegalvaniseerde of aluminium oppervlakken.

Verpakt in een handige sprayflacon, is de Blue Wonder Tuinmeubelreiniger licht geparfumeerd en kan het direct en onverdund worden aangebracht. Vereenvoudig het reinigingsproces van je tuinmeubelen en geef ze een frisse uitstraling. Met de Blue Wonder Tuinmeubelreiniger geniet je van een handige toepassing en een effectieve reiniging voor al je buitenmeubilair!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen