Standaard zendingen
Wij proberen alle zendingen die voor 15.00 worden geplaatst nog dezelfde dag te verwerken en aan te bieden bij Post.nl. Het kan echter voorkomen dat orders niet of incompleet worden verzonden als er niet voldoende voorraad is.

Versturen tijdens het weekend?
Bestellingen die geplaatst worden in het weekend worden direct verwerkt en op maandag bij post.nl aangeboden.

Verzendkosten en levertijd
Hieronder overzicht van de verzendkosten en de levertijden naar landen binnen Europa. Alle bestellingen binnen Nederland boven de € 50,00 worden gratis verzonden!

Nederland1-2 werkdagen6.95
Belgie2-3 werkdagen7.95
Duitsland2-3 werkdagen7,95
Frankrijk3-5 werkdagen€ 14,50
Luxemburg2-3 werkdagen 11,25
Finland 4-5 werkdagen€ 22,00
Portugal4-5 werkdagen€ 32,75

 

 

 

 

 


Verzenden naar alle andere landen binnen Europa is mogelijk op verzoek. Stuur u verzoek naar verkoop@verfenbehangland.nl.

Herroepingsplicht en retouren
Sinds 1 februari 2001 is de wet 'kopen op afstand' van kracht. Door deze wet hebben consumenten een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via Internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien. De volgende belangrijke uitbreidingen voor wat betreft de rechten van consumenten zijn in de wet kopen op afstand opgenomen: Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode in de orginele verpakking terugsturen, waarbij ze alleen de portokosten voor het terugsturen hoeven te betalen.

De afkoelingsperiode geldt niet in de volgende gevallen:

  • Teveel bestelde behangrollen
  • Speciaal bestelde artikelen
  • Speciaal op kleur gemaakte verf

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug.

Retouradres:
Verf en behangland
Stobbeweg 14a
2461 EX Ter Aar

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken u het Formulier voor Herroeping in te vullen en toe te voegen aan uw retourzending.

Kleurenwaaier

   Kies uw kleur   

Pand
Bullits
© 2011 - 2021 Verf en behangland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel